BlizzCon 2021 COVID-19 Nedeniyle İptal Edildi

BlizzCon 2021 COVID-19 Nedeniyle İptal Edildi

Blizzard’ın yıllık hayran kongresi olan BlizzCon, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da COVID-19 salgını nedeniyle iptal edildi. Ancak şirket, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, gelecek yılın başlarında bir küresel etkinliğe ev sahipliği yapmayı planlıyor.

BlizzCon’un baş yapımcısı Saralyn Smith yaptığı açıklamada, “Yüz yüze bir BlizzCon oluşturmak, sadece bizim için değil, aynı zamanda birçok yetenekli prodüksiyon ortakları, e-spor profesyonelleri, sunucular, eğlenceler, sanatçılar ve birlikte çalıştığımız diğer ortaklar için aylarca süren hazırlık gerektiren destansı ve karmaşık bir iştir. Pandeminin devam eden karmaşıklıkları ve belirsizlikleri, bu cephelerin çoğunda düzgün bir şekilde ilerleme yeteneğimizi etkiledi ve nihayetinde artık yaratmak istediğimiz türden bir olayı geliştirebileceğimiz noktayı geçtik.” dedi.

Gelecek yılki küresel etkinlik, Şubat ayında gerçekleşen BlizzConline gibi bir çevrimiçi gösteri ve daha küçük yüz yüze toplantılar içerecek. Şirket, gelecekte bu olay hakkında daha fazla bilgi vereceğini söylüyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!