Transfer döneminin son günlerine girilirken Beşiktaş cephesinde hareketlilik sürüyor. Siyah-beyazlıların Çek futbolcusu Vaclav Cerny için eski takımı Glasgow Rangers yeniden devreye girdi.
YABANCI KONTENJANI BELİRLEYİCİ
Futbol direktörü Önder Özen’in “1-2 transfer daha yapacağız” açıklamasının ardından kadro planlaması netleşmeye başladı. Kartal’ın yeni transferleri kadroya katabilmesi için yabancı kontenjanında yer açması gerekiyor. Bu kapsamda ayrılması gündemde olan isimlerin başında Cerny geliyor.
PAZARLIK 8-10 MİLYON EURO BANDINDA
Siyah-beyazlı yönetimin İskoç ekibiyle görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Rangers oyuncu için 8 milyon euro önerirken, Beşiktaş 10 milyon euro talep ediyor. Tarafların anlaşması durumunda transferin bu bantta tamamlanması bekleniyor.
Sezona iyi bir başlangıç yapan Cerny, bu sezon çıktığı 8 maçta 2 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

