1. Haberler
  2. Spor
  3. Batrakov İstanbul’a geldi: Taraftarları selamlayıp fotoğraf çektirdi

Batrakov İstanbul’a geldi: Taraftarları selamlayıp fotoğraf çektirdi

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Rus futbolcu Aleksei Batrakov İstanbul'a ulaştı. Genç oyuncu, havalimanında kendisini bekleyen taraftarlarla ilgilendi.

featured

Galatasaray’ın gündemindeki Rus futbolcu Aleksei Batrakov İstanbul’a geldi.

Sarı-kırmızılı kulüp, “Aleksei Batrakov ile transfer görüşmeleri başladı. Profesyonel Futbolcu Aleksei Batrakov’un transferi konusunda futbolcu ve kulübü FC Lokomotiv Moscow ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” açıklamasını yapmıştı. Bu duyurunun ardından geçen birkaç saat içinde 21 yaşındaki oyuncu İstanbul’a ulaştı.

HAVALİMANINDA COŞKULU KARŞILAMA

Moskova’dan ailesiyle birlikte kalkan uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne inen Batrakov’u, kulüp yetkilileri ve taraftarlar karşıladı. Genç futbolcu, terminalden çıkar çıkmaz kendisini bekleyen taraftarları selamladı ve onlarla fotoğraf çektirdi.

Taraftarlarla ilgilendikten sonra kendisi ve ailesi için tahsis edilen özel araca binen Batrakov, havalimanından ayrıldı.

Aleksei Batrakov, geçtiğimiz sezon Lokomotiv Moskova formasıyla Rusya Premier Lig’de çıktığı 28 maçta 13 gol kaydetmişti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Haberiniz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!