1. Haberler
  2. Manşet
  3. AK Parti Mahallesinin Etkili İsmini Çileden Çıkarak Anma Toplantısı: Şamil Tayyar’dan Sert Tepki

AK Parti Mahallesinin Etkili İsmini Çileden Çıkarak Anma Toplantısı: Şamil Tayyar’dan Sert Tepki

Hakkari’de etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristler için düzenlenen taziye programı ve bu organizasyonda yapılan açıklamalar, iktidar kanadında sert tepkilere yol açtı.

featured

DEM Parti Eş Genel Başkanı’nın Açıklamalarına Tepki Yağdı

Hakkari’deki taziye organizasyonuna katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’nın konuşması gündem oldu. Muhafazakar ve iktidara yakın camianın etkili isimlerinden eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, söz konusu anma etkinliğine ve sergilenen tutuma çok sert bir dille tepki gösterdi.

Şamil Tayyar’ın Sert Eleştirileri

Görüntülerin ardından açıklama yapan Tayyar, terör örgütü mensupları için taziye kurulmasının ve bu etkinliklerde siyasi söylemlerde bulunulmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Tayyar, bu tür meşrulaştırma çabalarına ve hukuki sınırların zorlanmasına karşı sert yaptırımların ve adli süreçlerin işletilmesi gerektiğini ifade etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Haberiniz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!