Müge Anlı Vedat Alexander Şen Olayı

Müge Anlı Vedat Alexander Şen Olayı

Berlin’den İstanbul’a gelerek Müge Anlı’nın programına  katılan Vedat Alexander Şen 33 yıl süren hasretin sonunda gerçek ailesine kavuştu.  Vedat kısa süre içerisinde anne ve babasını bulmasının ardından büyük şaşkınlık yaşadı. Vedat Alexander Şen’in  gerçek ailesi  stüdyoya geldi. Vedat’ın babası yaşanılanları tek tek anlattı.

Müge Anlı’da 33 yıl süren hasretin sonunda  Vedat Alexander Şen gerçek,  ailesine kavuştu. Kısa sürede annesi ve babasını bulan Vedat Alexander Şen büyük şaşkınlık yaşadı. Vedat’ın öz babası stüdyoya gelerek yaşanılanları anlattı. Vedat’ın öz annesi ile evlenme sürecini anlatan Adil Yaman evlendiğinde 17 yaşında olduğunu annesinin ise 11 yaşında olduğunu başlık parası vermemek için  annesi ile kaçtıklarını ve sonrasında yakalandıklarını söyledi. Sonrasında Adil’in babasının başlık parası için 8 milyon başlık parası verdiğini olayın tatlıya bağlandığını açıklayan Adil sonraki süreçte abisinin evine kalmaya gittiğini askerden önce  Vedat ve ablasının dünyaya geldiğini açıkladı.

Askerden döndükten sonra iş için İzmir’e giden Adil Yaman İzmir’de iş bulamadı.  Adil Yaman abisi çocukları ve karısını İzmir’de karşılarında görünce çok şaşırdı. Neden geldiklerini soran Adil Yaman’ın  abisi  ben eşini ailesine bırakacağım sende çocuklar ile başının çaresine bak yanıtını aldı.

Vedat’ın öz annesi ile ayrılan Adil Yaman başka bir kadınla evlendi. Annesi de başka bir adamla evlendi. Annesinin 9 babasının ise farklı eşlerinden 11 çocuğu oldu. Vedat o gün cami avlusunu bırakılan ablası ile birlikte toplam 20 kardeşli kocaman bir aile olduğunu öğrendi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!