Zafer Partisi Hendek Adayını Açıkladı

featured

Zafer Partisi Sakarya Hendek İlçe Başkanlığında düzenlenen törenle Zafer Partisi Hendek Belediye Başkan adayının İsmail Beyazkoç olduğu açıklandı.

Zafer Partisi Hendek İlçe Başkanlığında düzenlenen programa Zafer Partisi İl Başkanı Av. Yücel Tercan ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, İlçe Başkanı Yavuz Selim Akçay, ilçe başkanları ve partililer Hendekli vatandaşların yoğun katılımı dikkatlerden kaçmadı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Zafer Partisi İl Başkanı Av. Yücel Tercan yapmış olduğu açıklamada; “ Mart 2024 yerel seçimleri, hem ülkemizi bir fetret dönemine sürükleyen AKP’ye hem AKP’yi iktidarda tutan sarı muhalefete ders vermek açısından çok önemli bir fırsattır.
Bu seçimde seçmen küçük matematik hesaplar yapmadan oy kullanmalıdır. Bu seçimde vatandaş “Bizim ilçede Ahmet ağabeyi seçelim” veya “Bizim geleneksel olarak seçtiğimiz parti bizim
ilçede kazanmaya yakın” demeden, ilçenizde ve ilinizde kimin ihale rantlarını alacağını belirlemek için değil, ülkenizi 13 milyon sığınmacı ve kaçağın elinden geri almak için Zafer Partisi’ne oy vermelidir. Bu seçimlerde seçmen oyunu geçmişte ailesinin hangi partiye oy verdiğini düşünerek değil, gelecekte ailesinin bir ülkesi olması için vermelidir.
Zafer Partisi’ne verilecek her oy “Ben ülkemi geri istiyorum, 13 milyon işgalcinin vatanlarına dönmesini talep ediyorum” anlamına gelmektedir. Onun için Zafer Partisine atılan hiçbir oy BOŞA gitmez. Aksine Zafer Partisi’ne verilen her oy bu ülke için son 1000 yıldır şehit olanlara, gazi olanlara karşı ödenmiş bir borç anlamını taşır.
Boşa gidecek olan Zafer Partisi’ne verilen oy değil, diğer partilere verilen oy olacaktır.

Zafer Partisi adaylarının seçimleri kazandığı il ve ilçelerde,
1) Belediyelerin kasasından sığınmacılar için kaynak ayrılmayacak, harcama yapılmayacaktır.
2) Sığınmacı ve kaçaklara işletme açmaları için ruhsat verilmeyecektir.
3) Ruhsatsız çalışan sığınmacı ve kaçak işletme ve dükkanları hızla kapatılacaktır.
4) Bir evde birkaç ailenin barınmasına izin verilmeyecektir.
5) Sığınmacı ve kaçaklardan ek atık ücreti talep edilecektir.
6) Her ilçede sığınmacı ve kaçakların kullanabileceği bazı park gibi belediye sosyal tesisleri tahsis edilecek, diğer tesisler sadece vergisini veren, bu ülke için askerliğini yapmış, çocuğunu askere yollamış vatandaşlarımız için açık olacaktır.
7) Zafer Partili belediyeler vatanlarına dönmek isteyen sığınmacılar ve kaçakların vatanlarına dönmesi konusunda teşvikler oluşturacaktır.
8) Zafer Partili belediyeler uyuşturucuya karşı büyük bir mücadele açacaklardır. Bu çerçevede belediye zabıtalarına uyuşturucu ile mücadelede çok önemli olan istihbarat konusunda eğitim verilecek ve Zafer Partili belediyeler uyuşturucu ile mücadele edeceklerdir.
9) Zafer Partili belediyeler uyuşturucu ile mücadelede spor tesislerine büyük önem vereceklerdir. Bütün mahallelerde açık ve kapalı futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve diğer spor tesisleri kurulacaktır. Çocuklar mahalle arasında top oynamaktan kurtulacaklardır. Ve spor, uyuşturucu ile gençlik arasına güçlü bir duvar örecektir.
10) Atanamayan öğretmen kardeşlerimize belediyelerin spor tesislerinde istihdam sağlanacaktır.
Özetle, Zafer Partisi belediyeleri rant gruplarının kamu kaynaklarını küçük menfaat grupları için sömürme alanı olmaktan çıkacak, Türk halkının hukukunun savunulduğu bir alana dönecektir.
Bu uğurda şehrimizin sorunlarını yakından bilen ve 2019 yerel seçimlerinde örnek kişiliği ile tanıdığımız Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Uzm. Dr. Cihan Kolip beyefendiyi Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız olarak açıklamıştık. Kendisi şehrimizin depreme yönelik kentsel dönüşüm ve hafif raylı sistem projeleri dahil tüm sorunlarına yönelik çözüm önerilerini ayrıca açıklayacaktır.
Yine burada Hendek İlçemizin içinde bulunduğu sorunlara ilçemiz özelinde de çözüm önerileri ve çalışma azmiyle başarıya ulaşacağına inandığımız dürüst ve vatansever İsmail Beyazkoç beyefendiyi Hendek Belediye Başkan adayı olarak takdim etmekten mutluluk duyuyorum.
İl ve ilçe başkanlıkları ile birlikte seçim sürecinde adaylarımızın başarılı olacağına inancımız tam olmakla birlikte her daim yanlarında olacağımızı belirtmek isterim.
Türk milletinin Zaferi için Sakarya’da Cihan Kolip, Hendek’te İsmail Beyazkoç diyoruz.”
şeklinde değerlendirmelerde bulunarak Büyükşehir ve Hendek ilçesi belediye başkan adaylarına destek istedi.

İl başkanından sonra söz alan Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip söz alarak; “Öncelikle teveccühünüz ve yoğun katılımınız için her birinize ayrı ayrı yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Az önce sayın il başkanımız Zafer Partisi belediyeciliğinde temel hedeflere ilişkin çok önemli hususlarda açıklamalarda bulundu.
Bu hususlara ilaveten şunları ifade etmek isterim ki bildiğiniz üzere yıllardır Sakarya ilinin dört bir köşesinde doktor olarak çalışmış bu şehrin bir ferdi olarak şehrin sorunlarını birlikte yaşadık. 2019 yerel seçimlerinde de kapsamlı şekilde dile getirdiğimiz projelerimizin üzerine koyarak Belediyecilik nasıl yapılır göstermek için 31 Mart günü yapılacak seçimlerde desteklerinizi bekliyoruz.
Ancak müsaadenizle bugün burada sözlerimi çok uzun tutmayarak günün yıldızı Hendek İlçemizin Belediye Başkan adayı 25 yıldır tanıdığım, sözünün eri namuslu dürüst bir vatansever olan İsmail beyazkoç’a sözü bırakmak istiyorum. Hepinize desteklerinizi için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayından sonra söz alan Zafer Partisi Hendek İlçe Başkanı Yavuz Selim Akçay’ın açıklamaları ise;  “Sayın il başkanım ve yönetim kurulu üyelerimiz, sayın ilçe başkanlarımız, Sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Sayın Hendek Belediye Başkan Adayımız, sevgili dava arkadaşlarım, değerli basın mensuplarımız ve kıymetli konuklarımız.
Zafer Partisi Hendek Belediye Başkan Adayımızı tanıtmak amacıyla ilçe binamızda toplandık. Katılımınız için şahsım ve ilçe teşkilatım adına teşekkür ederim.
Zafer Partisinin göstereceği belediye başkan adayı adaletli, hukuka bağlı, liyakat esasına dayalı, hoş görülü bir yönetimin teminatıdır.

Bugün burada 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler için Zafer Patisinin meşalesini yakıyoruz. Buradan Hendekli Hemşerilerime sesleniyorum; Memleket sevdalısı, millet aşığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ilkelerine bağlı, herkese Zafer Partisi kapıları sonuna kadar açıktır.
Hendeğimiz için tüm kesimlerin temsil edileceği, ortak aklın hakim olduğu, şeffaf olma anlayışının benimsendiği bir yönetim istiyoruz İşte bu da Zafer Partisi ve onun belediye başkan adayıyla mümkündür. Çünkü, biz kendini her şeyden üstünde gören oyun kurucuların oyuncağı ya da kuklaları değiliz. Biz Hendeğimizin veya Hendek Belediyesinin gücüyle kendine fayda rant sağlamaya çalışanlardan da değiliz.
Bizler Büyük Türk Milletinin Bekası için zamanından, ailesinden, kısıtlı imkanlarından çıkarsız feragat eden gönüllüler topluluğuyuz. Büyük bir çoğunluğun kazanacak adayı tahmin etmeye ve bu verilere göre oyunu kullanmaya yöneldiği ya da yöneltildiğini görüyorum. Yerel Yönetim Seçimleri at yarışı veya şans oyunu değildir. Adaylar bellidir yaptıkları yapacakları az çok ortadadır, adayları araştırmak. doğruyu bulmak vatandaşlık görevimizdir.

Kim Hendekli hemşerilerimizin haklarını hukukunu koruyacaksa, kim hizmet odaklı olacak, kim yüreğini ortaya koyacaksa oyumuzu ona vermeliyiz. Asıl başarı doğrunun dürüstün ve haklının yanında olmaktır. Artık yeter diyoruz, siz Hendeklinin işte size hayatı boyunca yüreğinde hendek sevdası olan tüm yaşamı boyunca Hendek’e hizmet eden, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan belediye başkan adayımız Sayın İsmail Beyazkoç’a hayırlı uğurlu olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun. Teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde değerlendirmede bulunduktan sonra sözü Zafer Partisi Hendek İlçesi Belediye Başkan Adayı İsmail Beyazkoç’a bıraktı.

Zafer Partisi Hendek İlçesi Belediye Başkanı İsmail Beyazkoç sözlerine kendisini tanıtarak başlamış ve şu ifadelerde bulunmuştur “Dünyaya geldiğim, çocukluğumun, gençliğimin, memuriyetimin geçtiği günlere bakarak nüfusun 10.000”den 100.000 sınırına dayanan, 92 mahalleden ibaret, 175 mt. rakımlı ve bölgesel alanı 581 km.2 olan, kelimelerin anlatımında kifayetsiz kalan, başlı başına kendine has, demografik, coğrafi konumu ve içerisinde yaşayan mert, asil ve mümtaz insanlar topluluğu olan Hendek halkının sorunlarının ne olduğunu içinizden biri olduğum için çok iyi bilirim. İlçemizin öncelikle ele alınması gereken sorunlarından bir tanesi Hendek Lisesinin yıkılan binasından geriye kalan arsanın statüsüne bakıp ona göre ilçemize kazandırmak öteki ise Hendek Dönüşüm Projesi altında mağdur olan ve atıl durumda kalan Kemaliye mahallesi sorunudur. Bu iki alan şehir merkezinin tam göbeğinde olup halka buralar ile ilgili kesin bir bilgi verilmemesi düşündürücüdür..

İlçemiz D-100 karayolu ile Uludere çayı arasında sıkışıp kalmış olup bu alan içerisinde sadece Kemaliye mahallesinde çalışma yapılmaya başlanmış fakat sonu hüsranla bitmiştir. Çarşı merkezinden Uludere çayına doğru çarşı merkezinin gelişmesi için hiçbir çaba gösterilmemiştir
Sorunu, sorunla kapatamazsın, sorunlar çözmek için vardır, işte bu düşünce ile sizlere hizmet düşüncesiyle yola çıktım. Bu yolda bana ve arkadaşlarıma vereceğiniz oylarla sahip çıkarsanız hep beraber el, ele, omuz omuza vererek ilçemizin daha modern, aydınlık ve geleceğine sahip çıkmış olacaksınız. Herkesin adil, adaletli ve huzurla yaşadığı bir ilçe olacaktır.
Hizmet için çıktığımız bu yolda katılımınız ile enis ve yoldaş oldunuz. Bizleri yalnız bırakmayarak güç verdiniz. Hepinize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

“Hendek’te birlik ve dirlik olma zamanı.” dedi.”
Konuşmaların ve soruların ardından tanıtım toplantısı sona erdi.
Program sonrası il başkanı Av. Yücel Tercan ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları ve partililer, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip ve Hendek İlçesi Belediye Başkanı İsmail Beyazkoç’a eşlik ederek kalabalık ve coşkulu şekilde ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!