Diyarbakır’da Provakatif İmama Destek Veren Diyanet-Sen Diyarbakır Şube yönetici ve üyelerine Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Ümit Özdağ’dan Tepki:

featured

“Kulp Kaymakamı Kayyum Burak Akeller’in soruşturmaya konu olan işkence olayını sosyal medyada destekleyen Mülki İdare Amirlerinin bir kısmı:”

Diyerek liste verip halkı kin ve öfkeye sevk edecek şekilde olaya tepki gösteren, idari amirlerin isimlerini liste halinde sosyal medyadan yayımlayarak hedef gösteren  Arif Zeravan’a ve provakatif imama destek veren  Memur-Sen,Diyanet-Sen Diyarbakır Şube yöneticilerine, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan tepki gecikmedi;

Ümit Özdağ:Vatansever mülki amirlerin listesini verdiğin ve kimlerin vatan haini olduğunu anlattığın için teşekkür ederim. Emperyalizmin kiralık PKK adlı narko-terör örgütü tarafından şehit edilen askerimize dua etmeyen imamların topunun canı cehenneme. Hem bu milletin vergisi ile maaş alacaksın hem askerimize Fatiha okumayı çok göreceksin. Sizin değil imamlığınız Müslümanlığınız şüpheli.

vatansever bütün bürokratların yanındadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!