Zafer Partisi Gebze: “Ayşegül Aydın 17 yaşında sözde din kardeşlerimiz tarafından katledildi”

featured

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanlığı ve Yeşeren Hareketi, sığınmacılar tarafından katledilen Türk vatandaşlarını anmak için bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamaya Gebze’de Afgan bir sığınmacı tarafından öldüren Ayşegül Aydın ile başlayıp şu ifadeye yer verdiler: “Ayşegül Aydın, henüz 17 yaşındaydı. Lise çağında olup hayatının en güzel döneminde sözde din kardeşlerimiz tarafından vahşice katledildi.”

 

“85 milyonun hissiyatlarını döken kişiler olarak toplanmış bulunmaktayız”

Bugün tek makamı Türklük olan bizler, ülkemizde bulunan sayıları 13 milyonu geçmiş olan kayıtlı ve kayıtsız sığınmacıların almış oldukları canlarımızı, tehlikeye atmış bulundukları evlatlarımızı ve ülkemize olan birtakım tahribatları sebebiyle burada yalnız gördükleriniz lakin arkasında 85 milyonun hissiyatlarını döken kişiler olarak toplanmış bulunmaktayız.

“Sözde din kardeşlerimiz tarafından vahşice katledildi”

Bizler, bugün açıklamamızı Gebze’de yapmaktayız. Dolayısıyla bölgemizdeki katledilen kardeşimizle başlamak ve milletimizin her sözümüze sağduyulu olması yine aynı şekilde kulak vermesi adına vurgulamak isteriz. Ayşegül Aydın, henüz 17 yaşındaydı. Lise çağında olup hayatının en güzel döneminde sözde din kardeşlerimiz tarafından vahşice katledildi.

“Sığınmacıların saldırganlığından uzaklaşmak isterken”

Bir diğer kardeşimiz, Selahattin Çelik; sözde zor duruma düşen Suriyeliler tarafından saldırıya uğradı. Henüz 15 yaşındaki kardeşimiz, sığınmacıların hedefi haline geldi. Selahattin sığınmacıların saldırganlığından uzaklaşmak isterken bir arabanın çarpmasıyla vefat etti.

Gülten teyzemiz, Ahmet abimiz ve birçok Türk milletinin aziz evlatları; ucuz iş gücü sebebiyle çalıştırılan Sığınmacıların yüzünden işlerinden kovulmuş, kendi vatanlarında bir başkalarına tercih edilmiş bulundular.

“Katledilen kardeşlerimiz ve büyüklerimiz için buradayız”

Bizler bugün; Ayşegül, Selahattin diğer katledilen kardeşlerimiz ve büyüklerimiz için buradayız. Bizler, bugün cebinden üç bin doları çalınmış evine ekmek götüremeyen Hasan Amca’mız olarak buradayız. Bizler, din dil ırk fark etmeksizin vatanseverlerin sesi olarak buradayız. Bizler umutsuz durumlara düşen Türk milletinin, umudu olarak buradayız.

“Mustafa Kemal’in evlatları olarak buradayız”

Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini bulunur elbet kurtaracak bahtı kara maderini diyen başbuğ Mustafa Kemal’in evlatları olarak buradayız, bizlerden korkun zira biz Atatürk’ün ta kendisiyiz.

Buradan tekrar bildirmek isteriz ki; bizler, Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanlığı ve Yeşeren Hareketi olarak ülkemizde sığınmacı istememekteyiz.

Bu misafirlik fazlasıyla uzamış, bir tek sığınmacı kalsa dahi mücadelemiz devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar

    Harikasiniz ey Türk Gencligi :)

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!