Zafer Partisi 1. Olağanüstü Büyük Kongresini gerçekleştirdi

Zafer Partisi 1. Olağanüstü Büyük Kongresini gerçekleştirdi

Zafer Partisi 1. Olağanüstü Büyük Kongresini bugün Ankara ATO Kongre Merkezinde gerçekleştirdi. Andımızın okunması ile başlayan kongre daha sonra Türk coğrafyasına ait türkü ve halk oyunları ile devam etti.

Özellikle gençlerin yoğun katılım gösterdiği kongrede; “Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz” sloganları dikkat çekti.

Kongreye Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Sinan Oğan başta olmak üzere, Memleket Partisi, Adalet Partisi, Yeniden Refah Partisi ve diğer birçok partiden temsilci katılım sağladı.

Salondakilerin kendisine gösterdiği büyük destek ve alkışlarla sahneye çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuşmasında şu başlıklara dikkat çekti;

“Türk Devleti Bir Aile Şirketine Dönüştürüldü”

Ümit Özdağ: “Türk milleti sadece büyük dış sorunlarla karşı karşıya değil. Aksine bu dış sorunlar kadar büyük hatta daha tehlikeli iç sorunlarımız var. Ağır bir devlet krizi yaşıyoruz. Biz 4 bin seneden beri devleti olan bir milletiz. Tarihte sadece iki tane millet var. Türkler ve Çinliler 4 bin senden beri devleti olan. Ama bu 4 bin senelik devlet tarihi içinde öyle bir döneme denk geldik ki bu dönemde Erdoğan var. Şansa bakın Atatürk’le, onun yönettiği Türkiye’de yaşamak vardı biz bu döneme rast geldik. Bu dönemde devletin Türk milletinin elinden alındığını gördük. Türk devleti bir aile şirketine dönüştürüldü.

“FETÖ Adlı Terör ve Casusluk Örgütüne “Paralel Devlet” Kurma İmkanı Verildi”

Birçok devlet kurumunun FETÖ terör örgütünün eline geçtiğini vurgulayan Ümit Özdağ: “15 Temmuz’da terör örgütü devletin geri kalanını da ele geçirmek üzere harekete geçti, devleti değil. Devletin yarısından çoğunu ele geçirmişti zaten. Bütün bunlar engellenebilirdi.” dedi.

Zafer Partisi 1. Olağanüstü Büyük Kongresini gerçekleştirdi

”Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ’nün Bir Casusluk Örgütü Olduğunu Biliyordu”

Yabancı bir istihbarat servisinin 2009 yılında hazırladığı operasyon dosyanın Türk istihbaratçılar tarafından Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne götürüldüğünü ve Erdoğan’ın bu dosyayı okuduktan sonra fırlatarak ”Bunlar casus!” dediğini söyleyen Ümit Özdağ; ”Recep Tayyip Erdoğan, 2009’dan itibaren FETÖ’nün bir casusluk örgütü olduğunu biliyordu” açıklamasını yaptı.

”TSK ve Jandarma Hâlâ Cemaatlerin Kontrolünde”

Devlette liyakat ilkesinin terk edildiğini söyleyen Özdağ; ”Devlet bürokratlarının yerini yeteneksiz ve cahil parti bürokratları aldı. Yargı bağımsızlığını yitirdi. FETÖ 15 temmuz sonrası sözde tasfiye edildi ama yargı hâlâ cemaat ve tarikatların kontrolünde. AK Partili avukatlar hakim yapıldı, adaletsizlik dağıtımı yeni bir boyut kazandı. FETÖ kısmen tasfiye edildi ama TSK ve jandarma da hâlâ cemaatlerin kontrolünde.” diye konuştu.

 

Taha Ömer IŞIK – ANKARA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!