Yeniden Refah Partisi İstanbul adayı Mehmet Altınöz kimin damadı?

featured

Yeniden Refah Partisi Ankara’da gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısı ile Ankara ve İstanbul dahil olmak üzere birçok şehir için yerel seçimlerde yarışacak adaylarını kamuoyuna duyurdu . YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayının YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz olduğunu duyurdu. Peki, Mehmet Altınöz kimdir? Mehmet Altınöz kimin damadı? İşte Mehmet Altınöz’ün hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar…

Yeniden Refah Partisi İstanbul adayı Mehmet Altınöz kimdir?

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, 1973’te Bursa’da doğdu. Lise eğitimini burada tamamlayan Altınöz, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Yönetim ve Organizasyon yüksek lisansı (MBA) yapan Altınöz, Altınöz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Altınöz daha önce Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği, STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Altınöz aynı zamanda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi.

Altınöz, Refah Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın kızı, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ablası Elif Erbakan’ın da eşi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!