Yeni iPhone 13, 1TB’lık Bir Hafızaya Sahip Olacak

Yeni iPhone 13, 1TB’lık Bir Hafızaya Sahip Olacak

iPhone 13 serisi özellikleri hakkında söylentiler devam ediyor. Geçen yıl olduğu gibi, dizilişin premium modelleri içermesi bekleniyor ve bunlar büyük olasılıkla iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max olarak adlandırılacak. Wedbush analisti Daniel Ives, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max’in 1 TB dahili depolama ile gelebileceğini öne sürdü. Ayrıca, iPhone 13 serisinin tüm modellerinde LiDAR sensörlerinin bulunabileceğini de iddia etti.

Ives’in en son yatırımcı notuna MacRumors tarafından erişildi ve bu, iPhone 13 Pro Max ve iPhone 13 Pro’nun 1 TB dahili depolama seçeneği içerebileceğini gösteriyor. İki modelin de daha düşük depolama yapılandırmalarında sunulması muhtemeldir, ancak 1 TB depolama seçeneği, üst uç yapılandırma olarak dahil edilebilir. Geçen yılki iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max’te sunulan maksimum depolama alanı 512 GB.

1 TB iddiası doğruysa, bunlar Apple’ın bu kadar yerel depolama sunan ilk iPhone’ları olacak. Akıllı telefonların harici bir microSD kart aracılığıyla depolama alanını genişlettiği bilinirken, piyasadaki çok az sayıda cihaz 1 TB yerel depolama sunuyor.

Ives ayrıca iPhone 13 serisine geleceği söylenen tüm modellerin – iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max – LiDAR sensörlerine sahip olabileceğini tahmin ediyor. Geçen yıl, yalnızca iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max çeşitleri LiDAR sensörleriyle geldi ve tüm modellere genişletilmesi Apple’ın AR’yi daha yaygın hale getirme çabalarını doğruluyor. LiDAR sensörleri şu anda düşük ışıkta fotoğrafçılık ve AR efektleri için kullanılmaktadır.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!