YALAN RÜZGARLARI

YALAN RÜZGARLARI

 

Adam hayatında hiç kitap okumamış.
Ümit Özdağ neden Japonya’da dünyaya geldi diyor.
“Adama desem ki Türkiye’de doktorlar yetersiz olduğu için Ümit özdağ’ın anne ve babası Japonya’ya gidip Ümit hocayı orada dünyaya getirdiler”

Vallahi inanırlar billahi inanırlar. AKP öyle bir nesil yetiştirdi ki son 20 yılda, armuda elma, salatalığa havuç diyenler bile var.

Adam Uyduruk bir sitede yazmış, Ümit ÖZDAĞ ın baldızı Amerikan büyükelçiliğinde çalışıyormuş, Oysa Sayın Ümit Özdağ’ın baldızı falan yok ayrıldığı eşinin kız kardeşi bile yok.

Oğlu Alp de Amerikan okulunda okuyor diye yazmışlar. Bu uyduruk Haberi yapan anlaşılan iyi bir komedi senaryosu kurgulamış, ancak başrol oyuncularını yalnız seçmiş, Çünkü bu senaryoda oynasa oynasa Recep Tayyip Erdoğan veya Doğu Perinçek oynayabilirdi.

Ümit ÖZDAĞ sokağa çıktıkça hem iktidar hem muhalefet hoplayıp zıplamaya başladı. Üstelik Ümit özdağ’ın siyasi söylemlerini de kullanarak asıl Suriyelileri biz göndereceğiz biz Ümit Özdağ’dan daha önce bunları konuşuyorduk demeye başladılar.

İlahi Ümit hoca Sen neymişsin bee.. bir konuşuyorsun pir konuşuyorsun çil yavrusu gibi dağıtıyorsun hepsini de,
Kendi siyasi söylemlerini unutup Ümit hocayı MOSSAD alanı olarak suçlayan Doğu Perinçek in bile Atatürk ve cumhuriyete sahip çıktığını gördükçe gülmekten kendimi alamıyorum. Daha önce de söyledim Ümit hoca Onun bunun ajanı olsaydı, partinin kasasında kimsenin hayal edemeyeceği kadar paralar olurdu.

Ümit hoca itin çakalın sırtlanın korkulu rüyası haline geldi. Çünkü hiçbirisi de Türk’ten ve Türkiye’nin menfaatlerinden yana değiller. Birazcık fırsat bulsalar anayasanın ilk 3 maddesini değiştirmek için hem iktidar hem de muhalefet işbirliği içerisine girmekten çekinmezler.

Faşist dediler ırkçı dediler Ajan dediler mason dediler diğerlerini saymama gerek bile yok, Velhasıl her türlü haltı yediler ama Ümit Hoca’yı yine yıkamadılar. Kökü sağlam olan bir ağacı ne kadar sallarsa sallasınlar yıkamazlar…

Önümüzdeki günlerde bakalım hangi yalanları söyleyip hangi iftiralar atacaklar.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!