BİR DARBECİNİN ÇOCUĞU

BİR DARBECİNİN ÇOCUĞU

 

Gültekin Uysal’ın Afgan ev sahibi tarafından evden çıkarıldığı iddiası üzerine Ümit Özdağ, “Konu ile ilgilenmezsen, Afgan’dan ev kiralarsan çıkarırlar. Yarın yurdumuzdan da çıkarmaya çalışacaklar.” demişti.

Bu söz çok zoruna gitmiş olacak ki “Darbecinin çocuğu” diye yeni bir açıklama yaptı ve üstelik Ümit Özdağ ın Suriye politikasıyla ilgili yapmak istediklerini de kopya çekerek bizde bunları yapacağız diyerek açıklamasına koymuş.

Hatırlatayım Sizin demokrasi kahramanı dediğiniz Menderes bu ülkede ATATÜRK devrimlerini hiçe sayarak cemaat ve tarikatların önünü açan ilk alçak ve namussuz bir adamdı.

Her darbe haklılık gerekçesi taşımaz ama Menderese karşı yönetime el konulması devlete ve, rejime sahip çıkmak korumak amacı taşıyordu.Bunların arasında sadece Muzaffer ÖZDAĞ değil Alparslan TÜRKEŞ’te vardı.

Rahmetli Türkeş ve Muzaffer ÖZDAĞ daha sonra Sıkıyönetim komitesi ile ters düştükleri için dış göreve Sürgüne gönderilmişlerdir. Keşke Sayın Gültekin Uysal bu iki değerli şahsın aziz hatırasına saygısızlık etmek yerine, onların Türk milliyetçiliğine yaptıkları hizmetleri hatırlayabilseydi.

Türkçülük suçundan tabutluklarda çektikleri zulümleri hatırlayabilseydi,
Menderes’in demokrasiye ve Türk siyasetine verdiği zararların bir benzerini Ümit ÖZDAĞ a darbecinin oğlu diyerek siz verdiniz Gülfekin Uysal..

Sizinde arkanızda Süleymancılar diye bilinen cemaatler var.Sizinde milliyetçi yönünüz törpülenmiş, millilikten siyasal islamcılığa doğru hızla kayıyorsunuz.Hangi mihraklarla işbirliği yaptığınızı son seçimlerde yakından gördük.

Arabın evine kiraya girersen işte böyle kapının önüne koyuverirler adamı,Sen sen ol bir daha Türkten başkasına inanıp güvenme, Arabın fıtratında insanlık olsaydı peygamber efendimize o kadar zulümler yapmazlardı, Arabın milli politikası yoktur. Birinci Dünya savaşında İngilizlerle işbirliği yaparak bizi nasıl arkadan vurdularsa bugünde aynı kahpeliği yapacaklarından zerre kuşkunuz olmasın..

Bak Gültekin kardeşim henüz siyasette yenisin biraz daha pişmeye ihtiyacın var. Oltayı yanlış denize atıyorsun, burda balık tutamazsın.Sana tavsiyem biraz Ümit hocanın kitaplarını okuyarak siyasi kültürünü geliştir, böylece ümmetçilikten milliyetçiliğe terfi edersin belki de..

Şu anda iyi not alamadın Ümit hocadan.. Zayıf derslerini kurtar ve sınıfı geçmeye bak..

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!