YA ZAFER YA HEZİMET

YA ZAFER YA HEZİMET

Türkiye’de şu anda dini diyaneti siyasete bulaştırmadan siyaset yapacak partilere ihtiyaç var.

ZAFER partisi Türk gençliğini de arkasına alarak bu boşluğu doldurmuştur. 90 yıl sonra ilk defa Ümit ÖZDAĞ’ın kurmuş olduğu Zafer partisi Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini savunuyor.

Zafer Partisinin bu ideolojik duruşundan bütün partiler rahatsız oldular. Çünkü CHP Atatürk çizgisinden uzaklaşmış AKP’de din sömürüsü yaptığı için yerli ve milli siyaset yapan yeni bir partiye ihtiyaç vardı.Puslu bir havada Zafer Partisi bir güneş gibi doğmuştur.

Parti yönetiminde yer alan arkadaşlar artık eski alışkanlıklarına son vererek bu yeni çizgiyi benimsemek zorundadır. Partide görev alıp “Ben Muhsicniyim ben sentezciyim, ben devrimciyim” vb sözlerin bir kenara bırakması gerekir.

Lider de Yolda bellidir. Eski taslarla banyo yapmaya hiç gerek yok.Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı

Zamana zemine göre politika izlemeyen ufku geniş bir genel başkan olan Ümit ÖZDAĞ bugünün Dede Korkut’udur. Engin bilgisi ve kültürüyle Türk Devletini yönetebilecek en ehil ve liyakatlı kişidir.

Bu millet Ya Birlik Bilim ve Barış diyen bir adamla şimal yıldızlarına yükselecek, Veya Egemenlik haklarını yobazlara devrederek yok olup gidecektir.

Tercih milletin iradesinde…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!