X’te İstemediğiniz Kişileri Artık Engelleyemeceksiniz! Elon Musk Yine Kızdıracak

featured

Geçen yıl olayla bir devralma sürecinin ardından Twitter’ı satın alan Elon Musk, popüler sosyal medya platformunda köklü değişiklikler yapmaya devam ediyor. Kısa süre önce Twitter’ın adını X olarak değiştirerek belki de bugüne kadarki en köklü değişikliğe imza atan Elon Musk, şimdi kullanıcıları epey kızdırabilecek bir değişikliğin planlarını yapıyor. Çünkü Musk’ın yaptığı son açıklama, X’te çok yakında engelleme diye bir seçeneğin olmayabileceğini gösteriyor.

Elon Musk, dün yaptığı açıklamada Twitter/X’teki engelleme özelliğini kaldıracaklarını söyledi. Bundan sonra kullanıcılar istedikleri kişileri engelleyemeyecekler. Tabii özel mesajlar, yani DM’ler bu kurala dahil olmayacak. Özel mesajlar konusunda kullanıcılar istedikleri kişileri engellemeye devam edebilecekler.

Twitter’ın sahibi Elon Musk, doğrudan mesajlaşma (DM) haricinde engelleme özelliğinin kaldırılacağını duyurdu.

Kişisel hesabından açıklama yapan Musk, “Engelleme özelliği DM haricinde kaldırılacak. Bu özelliğin hiçbir anlamı yok” dedi.

Elon Musk, sessize alma özelliğininse duracağını açıkladı.
Normalde, sessize aldığınız bir hesabın paylaşımlarını istemediğiniz sürece görmüyorsunuz ancak bu hesaplar sizin paylaşımlarınızı görebilir veya altına yorum yapabilir. Bir hesabı engellediğinizdeyse o hesabın paylaşımlarını göremediğiniz gibi o hesabın sahibi sizin paylaşımlarınızı göremez, paylaşımlarınızın altına yorum yapamaz.

Özellikle trolleri engellemek, trol saldırılarını ciddi ölçüde azaltıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!