Vatandaş Geçinemiyor

Vatandaş Geçinemiyor

Ümit Özdağ öncülüğünde kurulan Zafer Partisi Ülkede teşkilatlanmaya giderken, Kırıkkale’de de hızlı bir şekilde teşkilatlanıyor. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Duruakan, piyasalar hakkında görüşlerini belirterek, ülkenin durumunun hiç iyi olmadığını vatandaşın geçinemediğini ifade etti.

Kırıkkale’de bir cafede gerçekleştirilen basın toplantısında Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, gündemi değerlendirdi. Durukan, kendisinin ülkü camiadan geldiğini Keskin’li olduğunu belirtti. Duruakan, Kırıkkale’de teşkilatlanma çalışmalarının hemen hemen sona gelindiğini 4 ilçede de çalışmaların tamamlandığını söyledi. Duruakan Şubat ayında teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak seçime hazır hale geleceklerini belirtti.

Duruakan, kendilerinin vatandaşlara karşı büyük sorumluluklarının olduğunu ifade ederken, Zafer partisinin bir vizyonu olduğunu söyledi. Ülkenin hiç iyi yönetilmediğini ifade eden Duruakan, “Vatandaş borçtan kafasını kaldıramıyor. AKP’ye göre her şey güllük gülüstanlık. Biz vatandaşlarımızı rahata erdirebilmek için kurulduk.”dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!