Uzun Süren Tazelik İçin Buzdolabı Modelleri

featured

Yemek yemek bir sanattır diyenler arasında yer alıyorsanız harika bir haber sizi bekliyor. Yaşanan teknolojik gelişmeler ile buzdolaplarının yiyeceklerin lezzetini kaybetmeden daha uzun saklandığını biliyor muydunuz? Yaşanan bu gelişme kapsamında meyve ve sebzeler yerleştirdiğiniz anki kadar taze ve lezzetli! Bu fırsattan yararlanmak için mavi ışık teknolojisi ile üretilen buzdolaplarını Koçtaş aracılığı ile tercih edebilirsiniz.

Mavi Işık Teknolojisinin Avantajları Sizi Bekliyor!

Mavi ışık özelliği, sebze ve meyvelerin daha taze kalmasını sağlamak adına üretilen bir teknolojidir. Bu teknoloji kapsamında sebze ve meyvelerin fotosentez yapmasını sağlayan özel ve mavi bir ışık kullanılır. Tercih edilen bu özel ve mavi ışık, sebzelerin yerleştirdiği anki tazeliğini korumalarını sağlar. Çürüme ya da bayatlama gibi durumlar ile karşılaşma ihtimalini azaltarak lezzetlerini korumalarına yardımcı olur. Siz de meyve ve sebzelerinizi bıraktığınız gibi bulmak istiyorsanız mavi ışık özelliğine sahip olan buzdolaplarını tercih edebilirsiniz.

Ürünler de tercih edilen buzluk kısımları farklı alanlarda kullanılır. Bazı modeller de buzluk alanı üst bölümde yer alırken diğerlerinde altta bulunur. Buzluk bölümünün alt kısımda tercih edildiği modeller kullanım sırasında kolaylık sağlar. Meyve ya da sebze alırken sürekli eğilmenizi engelleyerek yiyeceklere rahat bir şekilde ulaşmanıza olanak tanır. Yiyeceklere kolayca ve eğilmeden ulaşmayı amaçlıyorsanız bu tasarımlar ile isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yiyecekleri Saklamanın Sağlıklı Yolu: Buzdolabı Modelleri

Yiyeceklerinizi evde uzun süre koruyor ama aynı durumu iş yerinizde de devam ettirmek istiyorsanız büro tipi buzdolabı tasarımları tam size göre. Bu modeller, alan kaplamadan yiyeceklerinizi saklamanın pratik yolu olur. Bu modellerin bazılarında buzluk kısmı bulunuyor olup her an ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlar. İş yerlerinde kullanılan tasarımlar ile beraber araç için üretilen mini buzdolabı modelleri de vardır. Bu seçenekler, ayarlanabilir ısı dereceleri sayesinde pek çok malzemenin taşınmasına yardımcı olur. Kozmetik ürünlerinden anne sütüne çeşitli yiyeceklerden ilaçlara kadar ihtiyacınız olan her ürüne uygun derece ayarı yapabilirsiniz. Araç için tasarlanan küçük buzdolabı modellerinden bazıları taşınabilir bir yapıya sahiptir. Bu seçenekler taşınmayı kolaylaştırmak adına bir kulp detayına sahip olup istediğiniz her yerde size eşlik eder. Ürünler temizlik sırasında da size kolaylık sağlamak adına geliştirilir. No frost buzdolabı özelliğine sahip olan seçenekler, buzlanma sorununu çözümlerken temizlik için ayırdığınız zamanı kısaltabilir.

Cazip Buzdolabı Fiyatları

Buzdolabı fiyatları belirlenirken dikkat edilen bazı faktörler vardır. Bu faktörler; mavi ışık özelliği, taşınabilir yapısı, raf sayısı ya da renk seçeneği şeklinde sıralanabilir. Aynı zamanda fiyat faktörünü belirleyen etkenlerden biri de boyuttur. Büyük ya da mini buzdolabı fiyatları arasında bazı farklılıklar görülebilir.

Beko buzdolabı gibi farklı markalara ait tasarımlar, farklı renk seçeneklerine sahiptir. Renk özellikleri sayesinde mutfağınıza uygun olan modeli tercih edebilirsiniz. Açık renk mutfağınız için beyaz renkleri, koyu tonların hakim olduğu ortamlar için ise gri modelleri kullanabilirsiniz. Modern bir etki yaratabilmek ya da buzdolabını öne çıkarabilmek adına ise farklı renk ya da tonlar ile kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Ürünler sessiz bir çalışma sistemine sahiptir. Bu özelliği sonucunda ürünleri kullanırken dikkat dağıtan ya da rahatsız eden sesler ile karşılaşmayabilirsiniz. Aynı zamanda ürünlerin LED ışıklandırmaları da bulunur. Kullanılan bu ışıklandırmalar modele bağlı olarak tavan, yan ya da arka yüzeyde yer alır. Buzdolabı açıldığı anda otomatik olarak yanarak istediğiniz yiyeceği istediğiniz her an bulmanızda size yardımcı olur. Siz de birbirinden kullanışlı buzdolabı tasarımları için Koçtaş web sitesinin kaliteli dünyasını tercih edebilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!