Ümit Özdağ’dan Yeni Oluşum ile İlgili Açıklamalar “Her İl ve Türk Dünyası’ndan Temsilciler”

Ümit Özdağ’dan Yeni Oluşum ile İlgili Açıklamalar “Her İl ve Türk Dünyası’ndan Temsilciler”
Ümit Özdağ yeni oluşum

İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ, CNN Türk’te katıldığı programda kendisine yöneltilen soru üzerine yeni oluşum ile ilgili bazı detaylar verdi.

Özdağ, “Partinin ismi hazır. Logo ve kurucular üzerinde ise çalışıyoruz” dedi.

Özdağ katıldığı programda, “Önümüzdeki birkaç gün içerisinde bazı istifaları siz de göreceksiniz Türkiye de görecek. İsmail Koncuk Adana Milletvekilimiz ile birlikte bir hareketi başlattık İYİ Parti Kurucular Kurulu‘ndan da bir çok isim var kamuoyunun da yakından tanıdığı ama bu hareket bir İYİ Parti küskünler hareketi değil. Değişik siyasi partilerde bulunmuş veya siyasete hiç girmemiş akademisyenlerin gazetecilerin bilim insanlarının iş insanlarının olduğu bir heyet oluşturuyoruz” dedi.

Her İlden ve Türk Dünyasından Temsilciler

Ümit Özdağ yaptığı açıklamada Türk siyasi hayatında ilklere imza atılacağının işaretini verdi.

Özdağ “Her ilden muhakkak bir temsilci olacak, her il bir kurucu ile temsil edilecek, ama sadece her il değil Türk Dünyası’ndan da TC Vatandaşı olan temsilciler olacak, Kazak, Kırgız, Özbek kökenli Nogay kökenli Kırım kökenli ve eski Rumeli coğrafyasından da Türkler bu partinin kurucuları arasında yer alacaklar ve tabi Türkiye’yi bu ağır sorunları yaşayan Türkiye’yi yönetebilecek halka güven verecek bir heyet ile yola çakacağız, bunun çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ böylece partisinin etkinliğinin sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp tüm bir Türk Dünyası’na yayılıp hizmet edeceğinin sinyalini de vermiş oldu.

https://youtu.be/oWQ5hT4qJRk

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!