Ümit Özdağ’dan Ünal Çeviköz’e tokat gibi yanıt!

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'dan Boğaziçi çıkışı

HDP’li bölücü Garo Paylan’ın “106 yıl sonra, Soykırımın mimarı Talat Paşa isimli caddelerde yürüyoruz. Talat Paşa isimli okullarda çocuklarımızı okutuyoruz.
Almanya’da bugün Hitler isimli caddeler olsaydı, Hitler isimli okullarda çocuklar okusaydı nasıl bir Almanya olacaksa, öyle bir Türkiye’de yaşıyoruz.“ sözlerine sert tepki gösteren Ümit Özdağ’a bu sefer de İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz saldırdı.

Özdağ’ın Garo Paylan’a “Terbiyesiz tahrikçi adam. Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine. Talat Paşa vatansever Ermenileri değil senin gibi arkadan vuranları sürdü. Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın.“ cevabının ardından bu tweeti Ünal Çeviköz yanıtladı. İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz, Özdağ’a karşı adeta Garo Paylan’ı savunarak “Hiç yakışmadı Ümit Hoca…Kendinizce hangi gerekçeye göre olursa olsun, bir insana böyle bir tehditte bulunmak hiç yakışmadı…“ dedi.

Bunun üzerine Özdağ’dan Ünal Çeviköz’e cevap gecikmedi. Özdağ Çeviköz’e “Türk büyükelçisi, Atatürk’ün kurduğu partinin milletvekili Ermeni teröristler tarafından şehit edilen Talat Paşaya hakaret eden HDP/PKK’lı TAŞNAK/ASALA çizgisindeki kişiyi savunmak için Ümit Özdağ’a saldırıyor.Bundan sonra sadece büyükelçisiniz benim için ama Türk değilsiniz.” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!