Ümit Özdağ; TESUD Yönetiminin Görevden Alınması ile İlgili “Bu yöntemler Gestapo yöntemleridir”

Ümit Özdağ; TESUD Yönetiminin Görevden Alınması ile İlgili

İstanbul milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan, İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan TESUD yönetiminin görevden alınmasına sert tepki geldi.

“Ergenekon, Balyoz ve casusluk kumpasları ile Türk ordusunun şerefli general amiral, subay ve astsubaylarına FETÖ’nun saldırmasını kumpaslar kurmasını sağlayan AKP şimdi de emekli subaylara saldırmaya başlamıştır. TESUD yönetiminin görevden alınması utanç verici bir eylemdir.” diyen Ümit Özdağ,  “TESUD’un şerefli yönetimi 103 Amiralimize kurulmak istenen alçakça tuzağa ortak olmadıkları için saldırı altındadır. TESUD yönetimi MSB’nın doğru olmayan açıklamasına karşı çıkmış ve amirallerin Montrö ile ilgili yayınlamış oldukları bildiriyi kınamadığını açıklamıştır. Bunun üzerine İçişleri Bakanlığı TESUD genel merkezini müfettişlere teftiş ettirmiştir. TESUD başkanının evi aranmıştır. Şimdi de TESUD yönetimi görevden alınmıştır. Bu yöntemler Gestapo yöntemleridir. Bu gestapo yöntemleri ile Türk milletini yıldırmanız mümkün değildir ve olmayacaktır.” sözleriyle alınan karara tepki gösterdi.

İstanbul milletvekili Özdağ, TESUD hakkında inceleme başlatıldığı gün 8 Nisan’da, 104 amirale karşı başlatılan  soruşturma karşısında almış oldukları “onurlu tavır” ve Milli Savunma Bakanlığı’nın yapmış olduğu doğru olmayan açıklamayı yalanlama konusunda gösterdikleri “tutarlılık” sebebiyle Türkiye Emekli Subaylar Derneği’ni ziyaret etmişti. Özdağ’ın ziyareti TESUD’a yapılan son resmi ziyaret oldu.TESUD Yönetimi Görevden Alındı

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!