ibrahim-sungur-un-oglu-evlendi_1717274238_uWpZt6

Ümit Özdağ: Suriyelilerden daha fazla çocuk diliyorum

Kayseri’nin tanınmış iş insanlarından İbrahim Sungur’un oğlu Abdullah İlker Sungur, Tuğba İçen ile İstanbul’da görkemli bir düğünle evlendi. Ünlü isimlerin katıldığı düğünde İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, nikah şahidi olarak genç çifte mutluluklar diledi.

ayseri’nin tanınmış iş insanlarından İbrahim Sungur’un oğlu Abdullah İlker Sungur, hayatının en önemli imzasını Tuğba İçen ile birlikte attı. İstanbul’da özel bir otelde gerçekleştirilen düğün ile Avukat Abdullah İlker Sungur ve Tuğba İçen dünya evine girdi.

Ünlülerin bir araya geldiği bu görkemli düğüne, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ersan Şen ve Tevfik Yamantürkgibi isimler nikah şahidi olarak katıldı.. Ümit Özdağ ve Dervişoğlu, nikah şahidi olarak genç çifte mutluluk dileğinde bulundu.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: “Ben de genç kardeşlerimize mutluluklar diliyorum. Uzun, sağlıklı ve bol çocuklu bir ömür diliyorum. Suriyelilerden daha fazla çocuk diliyorum.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!