Ümit Özdağ :” Osman Öcalan adlı Mehmetçik katili teröristin leşini Anadolu’nun temiz toprağının kabul edeceğini mi düşünüyorsunuz?”

Ümit Özdağ :

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis “Osman Öcalan Türkiye vatandaşı. Türkiye’ye gömülmesinde bir sakınca görmüyorum” dedi.  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Nergis’e Şehitlerimizin anne ve babalarına ne diyeceksiniz? diyerek tepki gösterdi. 

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis’in katıldığı bir televizyon programında  bebek katili Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan Türkiye’ye gömülmeli mi sorusuna ” Bu konuda devletin yetkili kurumları değerlendirir. Benim için şu aşamada  Osman Öcalan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Öyle bir talebi varsa gömülebilir, gömülmesinde ben bir sakınca görmüyorum dedi. Hülya Atçı Nergis’in bu skandal açıklamasına yanıt Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan geldi. Sosyal medya hesabından Nergis’in açıklamalarını paylaşan Özdağ, “Osman Öcalan adlı Mehmetçik katili teröristin leşini Anadolu’nun temiz toprağının kabul edeceğini mi düşünüyorsunuz? Şehitlerimizin anne ve babalarına ne diyeceksiniz?” diye sordu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!