ÜMİT ÖZDAĞ MI BÖLÜCÜ,  SİZLER Mİ ?

Otomatik taslak

 

Evet anladık, Size göre Ümit Özdağ Türkçü faşist kafetasçı, hep Türk’ün ve Türkiye’nin menfaatini savunuyor, Peki ya sizler?

 

Bugüne kadar kırk kitap yazan Ümit Özdağ sizler gibi saçlarını Cemaat ve Tarikat kapılarında ağartmadı, dahası şeyhin müridi olup kendisini bademletmedi.

 

Sizler Arap’ın vehhabi’nin emperyalist ülkelerin uşaklığını yaparken Ümit Özdağ atası Oğuzhan’dan aldığı feyzle her zaman Türkten yana oldu, Türk birliğini savundu.Kırk yıl önce ne söylediyse yine aynı siyasi söylemleri söyledi Doğuda ayrı batıda ayrı konuşarak siyasi dansözlük yapmadı

 

Mesela sizin suçladığınız Ümit Özdağ hiçbir zaman fetö ile işbirlikçi olmadı. Onlarla Abant toplantılarında müzakere yapmadı. Sizler kürt açılımı diyerek Apo ile müzakere yaparken o buna şiddetle karşı çıkıp gün gelir sizden Bunun hesabını sorarız dedi.

 

Sizler Akil adam dediğiniz sanatçı gazeteci Sözde aydınlardan oluşan insanlarla Recep Tayyip Erdoğan’a destek türküleri söylerken Ümit Özdağ televizyonlarda yaptığı söyleşilerde ve oturumlarda AKP’nin politikalarını eleştirdi,

 

Ne mutlu Türküm diyene sözünü dağlardan Ümit Özdağ sildirmedi. Çocuklarımızın okuduğu andımızı Ümit Özdağ yasaklamadı. Atatürk’ün sözlerini kitaplardan çıkarıp genç nesillere Atatürk’ü unutturacak milli eğitim politikası uygulayan AKP’ye karşı hem mecliste hem de sahada yiğitçe mücadele verdi..

 

Oslo’da PKK ile oturup Dolmabahçe’de kahve içen sizler Kahraman olacaksınız Türk’üm diyen ve Türk milletinin derdini kendine dert edinen Ümit Özdağ bölücü olacak öyle mi..

 

Hastırın gidin demek hafif kalır bence sizlere..

 

Kendi vatanının topraklarını ecnebiye satan,Türkiye’de ev satın alan her yabancıya vatandaşlık veren siyasi iktidar akıllı zeki insanlar olacak, Ümit Özdağ şizofren olacak öyle mi..

 

Sizler gibi hain olmaktansa Ümit Özdağ gibi şizofren olmayı her zaman tercih ederim..

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!