ATATÜRKSÜZ ASLA…

ATATÜRKSÜZ ASLA...

 

Zafer partisinin kilidi de anahtarıda ATATÜRK fikriyatıdır.ATATÜRK’ün T.C Devletini kurarken Türk milliyetçiliğini esas aldığını bilen Ümit ÖZDAĞ “Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği demiştir.

 

Ve ” ATATÜRK’le sorunu olanlar yanımıza gelmesin” diyerek ideolojik duruşunu net olarak ortaya koymuştur.

AKP’nin ATATÜRK ve Cumhuriyet aleyhindeki söylemleri eylemleri hepimizi olduğu kadar Ümit hocayı da üzmüştür.

 

Yeni Osmanlıcı Ahmet Davutoğlu’nun psikolojik vakka siyaset anlayışı,Ali Babacan’ın mandacı işbirlikçi politikası, CHP’nin Türk düşmanlarıyla beraber hareket etmesi nedeniyle ATATÜRK çizgisinde milli bir partinin kurulması zaruri olmuş ve Ümit hoca işte hepimizin bu hayalini gerçekleştirdir.

 

Devrim yasalarına karşı gelerek AKP sayesinde meydanı boş bulan ATATÜRK düşmanı cemaat ve tarikatların rezil kepaze durumunu gören Ümit hoca yeniden kuvayi milliye hareketi başlatarak Türk milleti için adeta bir umut olmuştur.

 

19 Mayıs’ta Anıtkabir ziyareti yapıldı ve Atanın izinden asla ayrılmayacağına dair söz verdiler.Daha sonra Polatlı’ya giderek Sakarya şehitliği ziyaret edildi.Orada Türk milletini bölüp parçalamak isteyen hainlere ve alçaklara “Atalarımız bu topraklari canı ve kanı pahasına korumuştur. Bizlerde aynı ruh ve heyecanla üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz diye söz verilmiştir.

 

Yandaş AKİT TV’de Atatürk’ün aleyhinde konuşan moderatörün gözünün önüne ATATÜRK büstünü koyarak ” işte bizim keskin çizgimiz bu”demiştir.

 

Önümüzdeki haftalarda Çanakkaleye gidilecek ve orada şehit olan askerler gibi conk bayırında bir gece sabahlayacaklar.Ümit ÖZDAĞ’ın bu ATATÜRK sevdası özellikle gençler tarafından coşkuyla karşılanmış ve “Bizde sizdeniz bizde sizdeniz” demeye başlamışlardır.

 

Devleti tekrar kuruluş ayarlarına döndürüp kurumları yeniden yapılandırcağız diyor Ümit ÖZDAĞ…

 

Aç kalırız açıkta kalırız ama Atatürksüz kalmayız.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!