Ümit Özdağ Kemal Özer’i rezil etti!

Ümit Özdağ
Ümit Özdağ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya platformu X’den sözde gazeteci Kemal Özer’e cevap verdi. Birtakım çevrelerce gazeteci olduğu iddia edilen Kemal Özer son zamanlarda Ümit Özdağ hakkında yalan ve iftira dolu paylaşımlarda bulundu.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ Kemal Özer’i yerin dibine sokmaktan yoruldu. Kemal Özer rezil olmaktan bıkmadı. Ümit Özdağ Kemal Özer’i rezil ettiği o paylaşım:

“1990’lı yıllar. Telefonum çaldı. Arayan rahmetli Aydın Menderes. Kendisini tanıttı. “Buyurun efendim” dedim. “Ümit bey, Demokrat Parti’nin kuruluş yıldönümünde bir panel düzenleyeceğiz. Prof. Dr. Şaban Karataş hoca yönetecek. Prof. Dr. Hikmet Özdemir ve sizi konuşmacı olarak davet etmek istiyorum” dedi. Ben gülerek “Bir yanlışlık olmasın” dedim. Zarif bir şekilde güldü.”

“Hayır Ümit bey 27 Mayıs ile ilgili doçentlik tezinizi okudum. Panelde bizimle paylaşırsanız sevinirim” dedi. Bende bu nazik daveti kabul ettim. Gittim konuştum. Davetlilerin önemli bir bölümü eski Demokrat milletvekilleri idi. İsmin açıklanınca salonda ağır bir hava oluştu. Ancak önce Aydın Beyin zarif tavr sonra benim konuşma başında yaptığım espri gerilimi ortadan kaldırdı. Şaban Hocam rahmetli oldu. Ama diğer konuşmacı Hikmet Özdemir Hoca hayatta. Unutmadan yazayım.”

“Rahmetli Muzaffer Özdağ ve rahmetli Aydın Menderes’in güzel bir dostlukları vardı. Babamın MBK’ya Tokyo’dan idamları durdurmak ve 14’ler gibi sürgüne yollanması için mektup yazdığını bilirdi. Bu dostluğun kurulmasını sağlayan ise eski Eskişehir belediye başkanı rahmeti Aydın Arat’tı. Güzel insanlar Vefaat ettiler. Allah rahmet eylesin. Bazı yalancı insan görünümlüler ise yaşamaya devam ediyorlar.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!