Ümit Özdağ: Gençler, Madımak Olayı’nı dönemin Sivas Belediye Başkanı iken itfaiyeyi yangına geç yollayan Temel Karamollaoğlu’na sorun

featured

Zafer Partisi, Anıtkabir’den yola çıkmış, Türkistan’da Hoca Ahmet Yesevi türbesinden aldığı toprağı Hacı Bektaş Veli’nin türbesinin önüne 850 sene sonra getirip karadut ağacının dibine serperek mücadeleye başlamıştır.

Dün sosyal medyada bir grubun Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a “Alevi düşmanı, Madımak’ı yakan zihniyetin temsilcisi, Madımak katliamını araştırmak için verilen önergeye TBMM’de red oyu veren” suçlamaları ile saldırmaları üzerine Özdağ bir tweet ile suçlamalar cevap verdi. Özdağ’ın açıklaması şu şekilde:

“Dün Madımak katliamını anmam üzerine Sosyal medyada garip bir koalisyon bana ve Zafer Partisi’ne “Alevi düşmanı, Madımak’ı yakan zihniyetin temsilcisi, Madımak katliamını araştırmak için verilen önergeye TBMM’de red oyu veren” suçlamaları ile saldırdı. Bir kısmı da cemevlerinin ibadethane olmasına itiraz ettiğimi ileri sürdü.

Genel Merkez’de sosyal medya uzmanlarımız saldırıyı Vatan Partisi, İmamoğlu, FETÖ, HDP trollerinin yaptığını tespit etti. Öncelikle TBMM’de Madımak araştırma önergesi HDP tarafından verilmiş ve açık oyla AKP, İYİ Parti ve MHP’nin hayır oyu vermesi ile reddedilmiş. Ben orada mıydım hatırlamıyorum. Orada olsaydım red oyu verirdim. HDP gibi binlerce alçakça katliamısavaşta böyle şeyler olur” diyerek onaylayan bir yapının ahlaken böyle bir önerge verme hakkı yoktur. Bu önergeyi CHP/AKP verseydi “kabul” oyu verirdim. Gelelim Sivas’ta ne olduğunu çok merak eden İmamoğlu trollerine: Gençler, dönemin Sivas Belediye Başkanı iken itfaiyeyi yangına geç yollayan Temel Karamollaoğlu’na sorsaydınız “Ne oldu Sivas’ta?” diye, Temel Bey size anlatırdı. Cemevleri 1000 yıldır ibadethanedir. Ve resmi statüsü de ibadethane olmalıdır. Benim karşı çıktığım “ Alisiz Alevilik” ve “Mezopotamya Aleviliği” uydurmaları ile PKK ve DHKPC’nin sözde cemevi özde örgüt evlerine cemevi statüsü verilmesidir. Türkmen Alevilerinin cemevlerinin statüsü benim açımdan tartışma dışındadır. Üstelik Zafer Partisi, Anıtkabir’den yola çıkmış, Türkistan’da Hoca Ahmet Yesevi türbesinden aldığı toprağı Hacı Bektaş Veli’nin türbesinin önüne 850 sene sonra getirip karadut ağacının dibine serperek mücadeleye başlamıştır. O karadut ağacı meyve verdikçe Türk Milleti Anadolu’da egemen olacaktır der efsane. Özetle, Zafer Partisi “Ne mutlu Türk’üm diyene” diyebilen herkesin partisidir.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!