Ümit Özdağ: “Erdoğan sığınmacılara yılda milyarlarca dolar harcarken, Türk emeklisine ise…”

Ümit Özdağ
Ümit Özdağ

Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ X platformundan paylaşımda bulundu. Özdağ’ın paylaşımının gündeminde emeklilere yapılan zam yer aldı. Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sığınmacılara yılda milyarlarca dolar harcarken; devletin her türlü hizmetini bedava sunarken ve öncelik tanırken, milyonlarca Türk emeklisini zam ve ek vergiler yoluyla hayatını yaşanmaz hale getirdiğinden bahsetti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ” Hayatını ülkemiz için katma değer yaratmak ve fayda sağlamak için harcamış Türk emeklisinin önemli bir kısmına hayali %25 maaş zammı vererek dalga geçmiş, diğer kısmına da enflasyonun çok altında zam vererek ızdırap çektirmektedir. Bugün 15 milyon Türk emeklisi, dul ve yetimler düşük maaş alırken, 13 milyon sığınmacı ve kaçak yabancı devletimizin her türlü hizmetinden bedava faydalanmaktadır.”

Özdağ, “AKP hükümeti Türk emeklisinin alınterini gerek yurtiçi gerekse yurtdışındaki yabancı ülke insanlarının refahını yükseltmek için kullanmaktadır. Hem 13 milyon sıgınmacı/kaçak yabancıyı ülkesine göndererek hemde yabancı ülkelere harcanan milyarlarca dolarlık kalkınma yardımlarını durduracaktır. Bu kaynakların bir kısmını Türk emeklisinin yaşam kalitesini yükseltecek şekilde maaşlarına yansıtacaktır.” ifadesinde bulundu.

Paylaşımın detayları:

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!