Ümit Hoca’nın Suriye Hassasiyeti

Ümit Hoca’nın Suriye Hassasiyeti

Bazı arkadaşlar, “Ümit Hoca neden hep Suriyelilerden bahsedip duruyor. Sanki ülkenin başka meselesi yok mu?” diye soruyorlar.

Değerli arkadaşlar, bir ülkede iç huzurunuz yoksa, sosyal ve ekonomik düzeniniz Suriyeliler yüzünden bozulmuşsa elbette birinci önceliğiniz bu soruna neşter vurmak olmalıdır.

Suriyelilerle birlikte milli geliriniz düşmüş işsizlik tavan yapmıştır.

Suriyelilerle birlikte demografik yapınız değişmiş Anadolu Arap coğrafyasına dönüşmüştür.

Bazı Suriyeli kadınlar fuhşa sürüklenmiş aile yapıları bozulmuştur. Türkiye’ye geçici konaklama statüsünde gelen beş milyon Suriyeliyi kalıcı hale getirdiğiniz taktirde Türk istiklali tehlikeye girecek ve Türkiye homojen hale gelecektir.

Oysa devletin görevi Türk nesillerini korumak ve onlara sahip çıkmaktır. Türk kendi vatanında garip ve parya haline getirildiği taktirde ülkede başlayacak kutuplaşma iç savaşa davetiye çıkarabilir.

İşte Sayın Özdağ gelecekte yaşayabileceğimiz bu vahim olayların önüne geçmek ve vatanı tekrar Türkün vatanı yapabilmek adına siyasi mücadele vermektedir.

Ortada planlı bir göç mühendisliği vardır ve Türk milliyetçileri olarak bağrımıza saplanan bu hançeri çıkarmak zorundayız…

Toplumu Suriyeliler konusunda bilgi sahibi yapıp bilinçlendirmeden bu konuyu çözmekte mümkün görünmüyor…

Siyasi sosyal ve ekonomik anlamda hür ve bağımsız olmak istiyorsanız Suriyelileri geldikleri yere geri göndermek zorundasınız.

Türkiye mozaik çöplüğü değil…

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!