128+43+50= -(Türkiye’nin İtibarı)

128+43+50= -(Türkiye'nin İtibarı)

Türkiye ekonomisi uçacak derken kastedilen bu olmadığını düşünüyorum.

Ekonomi uçmadı ama 128 milyar dolar uçtu, Almanya’ya giden 43 vatandaş uçtu, Hatay Dörtyol Belediyesi’ne verilen 50 at uçtu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adalar’da faytonların kaldırılması ile belediyeye ait 100 atı Hatay Dörtyol Belediyesi’ne hibe etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Dörtyol Belediyesi arasında bir protokol imzalanıyor.

Protokol içeriğine göre İBB’nin elinde bulunan 100 adet at, Dörtyol Belediyesi’ne yılda iki defa kontrolleri yapılmak ve devredilmemek şartı ile hibe ediliyor. Atların tamamına, kaybolmamaları için çipler takılıyor.

Ancak Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Meclis üyesi Hasan Özel ve Cengiz Can’ın, Dörtyol Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yıldıray Yıldız’ı ziyaretinde yönelttikleri “İstanbul’dan gelen atlar ne oldu” sorusu Veteriner İşleri Müdürü tarafından “ bilgim yok!” şeklinde cevaplanıyor.

Veteriner Dairesi’ne teslimat yapılmadığı gibi atlardan bir tanesinin öldüğü ve tutanak altına alınarak gömüldüğü de belgeleniyor.

Atları teslim aldığına dair taahhüt imzalayan U.A. ise, Dörtyol Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü’nde şirket işçisi olarak çalıştığını, taahhütnameyi okumadan imzaladığını, olayı bilse asla imzalamayacağını veterinere iletti.

50 At Nerede?

43 Vatandaş Nerede?

128 Milyar Dolar Nerede?

 

128+43+50 = – ( Türkiye’nin itibarı)

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!