Türk’süz Devlet Anlayışına Doğru…

Son yıllarda gözüme çarpan Osmanlı arması beni hep düşündürür. Neden Osmanlı arması var da Selçuklu kartalı yok diye merak ederim. Osmancı cihan devletiydi; içinde Ermenisi, Yahudisi herkes vardı kısaca… Ama Selçukçu Türk devletiydi. Türklere yeni ve kalıcı yurtlar kazandırmıştı. İslam imanıyla yoğrulmuş Türk devleti… Osmanlı nasıldı? 1826’ya kadar devşirmelere yaslanan, 1856’dan itibaren yönetiminde Ermenilerin, Rumların da olduğu içinde İslam da olan Ermenilik de olan her şey olan çok hukuklu, Eperial bir devlet.
Bu Osmanlı armasını ben 12 Eylül’den sonra görmeye başladım. Herkesin evinde ofisinde var. Tesadüf mü dersiniz. Bence zihnimiz bir şeylere alıştırıldı, biz fark edemedik. Yapılmak istenen şey, Türksüz devlet anlayışını yerleştirmekti zihinlere… Bu gün son noktaya geldik. Bir kaç ay sonra anayasadan Türk kelimeleri çıkarılacak, Türk bayrağını göklere çekmek isteğe bağlı olacak. İsteyenler de istedikleri amblemleri istedikleri yerlerde dalgalandıracaklar. Bu oyunda tek kural var Türk kaybedecek. Kazananlara bakın. ABD, İsrail, İngiltere, Avrupa birliği… Velhasıl Türk’e düşman olan herkes. Sadece kaybeden Türk… Lütfen aklı başında olan büyüklerimiz. Vicdanı olan büyüklerimiz, idarecilerimiz. Lütfen ufak tefek şeylerle oyalanmayın. Memleketimizi bizden, Türklerden alıyorlar. Lütfen acil bir şekilde yapılması gerekenleri yapın.
Herkesin üzerinde anlaştığı husus, Türkiye cumhuriyetini Türk devleti olmaktan çıkararak bu coğrafyada Türklerin içinde olduğu ama iradesi olmayan bir kalabalık halk olarak yaşadığı ve yönetime kültür olarak etkisi olmayan; daha geniş, daha Emperyal ABD ingillere ve İsrail’in emrinde bir yapı oluşturmaktır. Düşünün. Doğudaki 16 ilimizde şimdiden hiç bir kurumuna Türk bayrağı çekilmiyor. Birçok okulunda Türkçe eğitim yapılmıyor. Bu illerde onların amaçlarına hizmet etmeyen memurlar çalışmıyor. Onların ihtiyaçları olanlar hariç. (doktor, mühendis vs…) batıdan hiç bir kimse iş için oralarda başvuru yapmıyor. Batılı hiç bir firma oralarda ihalelere giremiyor. Dahasını da anlatırım da gerek yok. Alıştıra alıştıra. Çok yakında içinde Türk olmayan anayasa. İçinde peygamber efendimizin olmadığı bir din. ve köpek yerine konmuş Türklerin olduğu bir ülke hesabı var. Bu oyuna kimler hizmetkârlık ettiler desem aklınız durur. Etmeye devam edenleri zaten görüyorsunuz. İmparatorluk hayalleri kuran, Osmanlı özlemi çeken, hayal ehlini de sevindirecek olan bu yapıda her şey güzel gibi görünüyor, her şey aldatıcı… Sadece içinde kenarın da hiç bir yerinde Türk yok… Enerjisi sömürülmüş, zenginlikleri alınmış, gasp edilmiş, dini değiştirilmiş, Hıristiyanlığa benzetilmiş Vatikan’ın emrinde ucubeleşmiş, insanları köleleştirilmiş bir coğrafya’da ölümü beklemek. Beklerken de efendilerine hizmet etmek, onların çalışan üreten hizmetkârları olmak… İşte Türk için yazılan yeni senaryo bu…

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!