Tony Hawk Pro Skater 25 Haziran’da Nintendo Switch’e Geliyor

Tony Hawk Pro Skater 25 Haziran’da Nintendo Switch’e Geliyor

Tony Hawk’un Pro Skater 1 ve 2’si, geçen yıl Xbox One, PlayStation 4 ve PC’de ilk olarak piyasaya çıktıktan sonra Mart ayında yeni nesil konsollara doğru ilerledikten sonra, bu yaz Nintendo Switch’e geçiş yapmak üzere.

Aktivasyon Çarşamba günü, remaster’ın 25 Haziran’da Nintendo’nun taşınabilir konsoluna vuracağını duyurdu. Mario Golf: Super Rush aynı gün piyasaya sürüldüğünde, Switch hayranlarının yazın başında oynayacakları çok şey olacak.
Nintendo kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamada “NintendoSwitch’i alın ve 25 Haziran’da @TonyHawktheGame 1 + 2’ye girmeye hazır olun! En sevdiğiniz profesyonel kaykaycılardan bazıları ve çok daha fazlasıyla tüm klasik seviyelerde kayın.” dedi.

THPS 1 ve 2’nin PlayStation 5 ve Xbox Series X / S sürümlerine eklenen tüm grafik zil ve ıslık geliştiricisi Vicarious Visions’ı bulamayacak olsanız da, Switch sürümü hem çevrimiçi hem de iki oyunculu yerel çok oyunculu modları içerecek. Bu, gün içinde arkadaşlarınızla oynadığınız HORSE oyunlarını yeniden yaratmayı dört gözle bekleyebileceğiniz anlamına gelir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!