Apple Geliştiriciler Konferansı

Apple Geliştiriciler Konferansı

Apple, Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nı 7 Haziran’da düzenlemeyi planlıyor. Geçen yıl konferansta herhangi bir donanım duyurulmamış olsa da, yazılım odaklı etkinlikte donanım duyuruları yapmak mümkün olacak.

Çıkan haberlere göre, Apple’ın “önümüzdeki haftalarda” yeni bir HiFi Apple Music katmanını piyasaya sürmeye hazırlandığı bildirildi, bu da üçüncü nesil AirPod’ların piyasaya sürülmesiyle birlikte gelecek.

MacRumors’a göre, yüksek kaliteli müzik akışı sunacak olan yeni katman, mevcut bireysel katmanla aynı aylık 9,99 $ aboneliğe mal olacak. Raporda, yeni Apple Music katmanının duyurulmasının ve üçüncü nesil “AirPod’ların” lansmanının “önümüzdeki haftalarda” yapılacağı belirtildi.

Apple, Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nı 7 Haziran’da düzenlemeyi planlıyor ve geçen yıl konferansta herhangi bir donanım duyurulmamış olsa da, yazılım odaklı etkinlikte donanım duyuruları yapmak mümkün. Üçüncü nesil “AirPod’ların” AirPods Pro’nun tasarım diline benzer ancak Aktif Gürültü Önleme gibi belirli “Pro” özelliklerden yoksun bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Raporda, söylentinin doğru olması durumunda, yeni “AirPods” sürümünün, Apple’ın azalan satışlar nedeniyle AirPods üretimini kestiğine işaret eden bir raporun arka planında geldiği belirtildi.İsveçli müzik akışı hizmeti Spotify, geçtiğimiz günlerde kullanıcılarının ses kalitelerini Spotify HiFi’ye yükseltebileceklerini ve en sevdikleri şarkıları 2021’in sonlarında dinleyebileceklerini duyurdu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!