Teşekkür Mesajım

Hepinizin bildiği üzere ben Ali Boztoprak, bu memleketin çocuğuyum. Ermenek’in Karalar Mahallesinde dünyaya geldiğim gün kulağıma okunan ezanla memleketimin aşığı oldum ve memleketimin yoluna baş koydum. Evli ve dört çocuk babasıyım.
 
 1972’den bu yana Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Ülkücü Harekete gönül vermiş bir neferim. Bu davanın bir neferi olarak memlekete, vatana hizmet için bu yola çıktım.

  • 1978’de ülkü ocakları yönetiminde görev aldım.
  • 1980’ihtilaliyle Ülkü Ocaklarının kapanması üzerine 1981’de vatan-i görevimi yerine getirdim, Yavru Vatanımız Kıbrıs’ta.
  • İhtilalden dolayı 1987’ye kadar siyasi mecrada kendimizi gösteremesek de ülkücü bir nefer olarak davamızı her daim savundum.
  • 1987’de Milliyetçi Çalışma Partisi’ne katıldım.
  • 1989 Yerel Seçimlerinde Ermenek Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı oldum.
  • 1989 sonunda MÇP Ermenek İlçe Başkanı seçildim.
  • 1992 yılındaki MÇP- MHP’nin birleşmesiyle MHP’nin de Ermenek İlçe Başkanı oldum.
  • 1994 yıllında MHP Ermenek İlçe Başkanlığını bırakıp o yılın yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçildim.
  • 1997 yılında tekrar MHP Ermenek Yönetim Kuruluna seçilerek İlçe Başkan Yardımcılığı görevi yaptım.
  • 1999 seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi seçildim.
  • 2004 seçimlerinde tekrar İl Genel Meclis Üyesi seçildim.

Bu dönemler boyunca köylerimize ve İlçemiz Ermenek’e birçok hizmet götürdüğümüzü hiç kimse inkâr edemez. Bu süreçte beni destekleyen bütün köylere ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bütün köylerimizi ziyaretlerimiz esnasında köylülerimizin bize gösterdiği sevgiye, ilgiye ve onların hayır dualarına layık olabilmek bizim için en büyük mutluluk.
 
Bu dönemler arasında birçok sivil toplum kuruluşunda Oda, Kooperatif ve Derneklerde Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptım.
 
30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde üçüncü defa İl Genel Meclis Üyesi seçildim.
 
30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde seçim çalışmaları boyunca bana ve partime emeği geçen, destelerini bizlerden esirgemeyen, gece gündüz demeden kapı kapı hasbihal eden, mahalle mahalle dolaşan, köy köy gezen başta MHP Ermenek İlçe teşkilatımıza ve Kadın Kollarımıza, partimizin değerli üyelerine, Ülküdaşlarıma, gönüldaşlarıma, arkadaşlarıma ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.
 
Ben ve partimin değerli Ülküdaşları bu yolda hiçbir menfaat göstermeden bugüne kadar gelmiş dava nöbetçileriyiz. Bizler memleketimize hizmet için, vatanımıza hizmet için bu yola baş koyduk. Memleketimize çakılacak olan bir tek çivinin bile arkasında olacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın.
 
Seçim süresi boyunca İktidarın vermiş olduğu sözlerin hepsini tek tek not aldık. Önümüzdeki beş yıl boyunca bu sözlerin takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu beş yıl boyunca sizlere iktidarın vermiş oldukları sözleri gerçekleştirip gerçekleştirmeme adımlarını her ay kademeli olarak yazılı ve sözlü olarak basın yayın olanaklarıyla hatta yüz yüze sizlere bildireceğim. Bütün köylerimizin ve ilçemizin eksikliklerinde devlet imkânlarının sonuna kadar kullanılması için aracı olacağımdan, köylerimiz ve ilçemiz için geliştirilecek projelerin ilgili kurumlara ulaştırılması için elimden gelenin fazlasını yapacağıma emin olabilirsiniz.
 
Seçimden sonra ilk izlenimim olan bir durumu da sizlerin önünde paylaşmak istiyorum. Ne yazık ki 10 yıl beraber görev yaptığımız Yeni Belediye Başkanımız Sayın Uğur Sözkesen’in[1] belediye çalışanlarla ilgili uygulamalarını üzülerek izliyorum. Belediyemiz için uygulamış olduğu sözde tasarrufunu bir daha gözden geçirmesini kendisine tavsiye ediyorum.
 
ALLAH YÂR VE YARDIMCIMIZ OLSUN!
 
SAYGILAR…
 
Ali Boztoprak


[1] 1999 Yerel Seçimleri’nde MHP’den ilk defa Belediye Başkanı olan Sözkesen 2014 Yerel Seçimleri’nde geçmişini inkâr ederek AKP’den Belediye Başkan adayı olmuş ve kazanmıştır. (Feeridun Yıldız)

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!