Teknoloji ve Oyun Severler İçin İşte Yenilikler

Teknoloji ve Oyun Severler İçin İşte Yenilikler

Death Stranding Director’s Cut PlayStation 5’e Geliyor

Beklendiği gibi, Hideo Kojima Death Stranding’in bir yönetmen kurgusunu hazırlıyor. Summer Game Fest sırasında ortaya çıkan oyun, “yakında” PlayStation 5’e geliyor. Ev sahibi Geoff Keighley, Kojima ve şirketin önümüzdeki birkaç hafta içinde proje hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacağını söyledi. O zamana kadar Kojima,  ilk elden görülen bir teaser paylaştı. Valve’ın Orange Box’ının yanı sıra önceki çalışmasına da atıfta bulunuyor.

Death Stranding ilk olarak 2019’da PlayStation 4’te çıktı ve sonunda bir yıldan kısa bir süre sonra PC’ye çıktı. Oyuna verilen kritik tepki başlangıçta bölünmüş olsa da, pandemi ve PC sürümü Death Stranding’in özel bir takipçi kitlesi oluşturmasına yardımcı oldu.

Tiny Tina’s Wonderlands, 2022’nin Başlarında Çıkacak

Gearbox ve 2K, adaşıyla aynı karakterden ilham alan bağımsız bir fantezi dalı olan Tiny Tina’s Wonderlands’i tanıttı. Bir Dragon Lord’u yenme arayışının yanı sıra hikaye hakkında söylenecek fazla bir şey yok, ancak tanıdık hücre gölgeli görünümü, silahlar ve sihrin bir karışımını ve efsanevi tek boynuzlu at Butt Stallion’ı bekleyebilirsiniz.

Çok fazla oyunculuk yeteneği de bekleyin. Andy Samberg, Wanda Sykes, Will Arnett ve Ashly Burch oyuna seslerini verenler arasında.

Oyunun 2022’nin başlarında gelmesi bekleniyor. Hala pek çok bilinmeyen olsa da, bunun Gearbox’ın başka bir Borderlands devam oyunu veya eklentisi oynamadan daha fazla hikaye anlatımı isteyenler için kaşındıracağını söylemek güvenli.

Control Bu Hafta Epic Games Store’dan Ücretsiz İndirilebilir

Epic Games Store, kullanıcılara her hafta bir veya iki ücretsiz oyun sunuyor. Mevcut Mega İndirimin son haftasını bir başka büyük indirimle kapatıyor;  Remedy’nin müthiş Kontrolü. Paranormal aksiyon-macera oyununu ücretsiz olarak yakalamak için 17 Haziran saat 11:00’e kadar vaktiniz var.

Federal Kontrol Bürosu’nun genel merkezi olan şekil değiştiren Oldest House’u keşfederken Jesse Faden olarak oynuyorsunuz. Oldest House’un sırlarını keşfettikçe, Hiss olarak bilinen bir düşman ordusuna karşı savaşlarınıza yardımcı olacak telekinetik yetenekleri öğreneceksiniz.

PlayStation Plus üyeleri bu yılın başlarında Control Ultimate Edition’ı talep edebilirken, Xbox Game Pass aboneleri şu anda oyuna ek ücret ödemeden erişebiliyor. Epic’in standart sürümü ücretsiz ve eğlenceli DLC, 17 Haziran’a kadar yüzde 50 indirimli. İki genişleme paketinin her biri 5 ABD dolarıdır ve her ikisinin de maliyeti 7,50 ABD dolarıdır.

90’ların Efsane Oyunu Metal Slug Tactics Geri Dönüyor

Temel bir SNK aksiyon serisi olan Metal Slug, taktiksel RPG formunda geri döndü! Bugünkü Summer Games Fest sunumu sırasında duyurulan Metal Slug Tactics, Steam’deki PC’lere yönelik serinin yeni bir girişidir. Kaygan fragman orijinal ekibi yeniden tanıtıyor ve oyunun orijinal serinin piksel sanatı estetiğine hakkını vereceğini açıkça ortaya koyuyor. Yayıncı Dotemu’ya göre, sıra tabanlı taktik RPG oyununu (Final Fantasy Tactics’e benzer) haydut benzeri unsurlarla birleştirecek. Henüz bir çıkış tarihi yok, ancak kesinlikle takip edeceğimiz bir oyun.

Hızlı ve Öfkeli, Rocket League’e Katılıyor

F9’un piyasaya sürülmesinden önce, Hızlı ve Öfkeli serisinden üç araba Rocket League’e doğru ilerliyor. Araç paketi, oyunun geçen yaz ücretsiz olarak oynanmasından bu yana eksik olan iki ikonik franchise favorisinin geri dönüşünü ve yaklaşmakta olan devam filminden çok önemli bir özel otomobilin ilk çıkışını içeriyor. Hayranlar bir kez daha Dominic Toretto’nun Dodge Charger’ını ve sevgili kardeşi Brian O’Conner’ın Nissan Skyline’ını bir tur için alabilecekler. Amerikan gücü ve mirası Japon sokak yarışçısının yanı sıra F9’un rokete bağlı Pontiac Fiero’su olacak.

Bir sürü çıkartma içeren üç araçlık paketi 2400 Kredi karşılığında satın alabileceksiniz. Bireysel olarak, Charger veya Skyline’a zaten sahip olanlar için 1000 krediye veya 300 krediye mal olacaklar. Tabii ki, biraz Reggaeton olmadan Hızlı ve Öfkeli bir kutlama olmazdı. Bu nedenle, Rocket League, Anitta’nın Furiosa adlı yeni bir şarkısı ve yayınlandığında açıklanacak ek bir marş da dahil olmak üzere iki oyuncu marşı ekliyor.

Overwatch’a Çapraz Oyun Desteği Geliyor

İlk çıkışından beş yıl sonra crossplay sonunda Overwatch’a geliyor. Blizzard yakında özelliği beta testine başlayacak ve oyunun mevcut olduğu tüm platformlarda (PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X ve Nintendo Switch) oyuncuların gruplaşıp birbirleriyle oynamasına izin verecek. Özelliği kullanmak için, henüz yoksa bir Battle.net hesabı oluşturmanız ve bunu Xbox, PSN veya Nintendo hesabınıza bağlamanız gerekir. Bu, Blizzard’ın artık, çapraz oyun desteğinden yararlanmayı planlayıp planlamadığınızı Overwatch oyuncularının yapmasını isteyeceği bir şey.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!