Ford’un Telefonla Entegre Araç Güvenlik Sistemi Tanıtıldı

Ford’un Telefonla Entegre Araç Güvenlik Sistemi Tanıtıldı

Güvenlik, Tesla, GM ve Volkswagen gibi önde gelen otomobil üreticilerinin araç yönetimi uygulamalarında önemli bir özellik haline geldi. Ford, geride bırakılmaması gereken, hırsızlık algılama özelliğini FordPass akıllı telefon uygulamasına getiriyor. Ticari araçlarda “Guard Mode” olarak piyasaya sürüldükten sonra “SecuriAlert” olarak yeniden adlandırılan sistem, ilk kez bağlı araç sahiplerine sunuluyor.

Özellik bir kez etkinleştirildiğinde, kapıları açma veya bir anahtarla erişim sağlama girişimleri de dahil olmak üzere, izinsiz bir giriş fark ederse, telefonunuza bir push bildirimi gönderir. Ford, ikincisinin klonlanmış veya çalınmış bir anahtar kullanarak bir araca erişme girişimlerini belirlemede özellikle yararlı olduğunu söylüyor. Daha genel olarak, arabanızın alarmı tetiklendiğinde, onu duyabiliyor olsanız da, uzakta da olsanız, sizi basitçe uyarabilir.

SecuriAlert kapalıysa, FordPass uygulaması size aracın bilinen son konumu ile birlikte aktivitenin zamanını ve nedenini gösterir. Doğal olarak sistem, arabanızdan uzakta olduğunuz zamanlar için en iyi şekilde yerleştirilmiştir ve arabaya döndüğünüzde devre dışı bırakılmalıdır.

SecuriAlert artık FordPass’ın 2019’dan itibaren müşterilere ücretsiz olarak sunulan bağlantılı özellikler paketinin bir parçası olarak sunuluyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!