Tarkim’in halka arz tarihi belli oldu! Halka arz ne zaman? Tarkim kaç lot verir? Hangi bankalarda var?

featured

Şirket resmi internet sayfasından yapılan açıklamada halka arz bilgilerini paylaştı. Geçen hafta halka arz başvurusu onaylanan şirketlerden Tarkim’in halka arz tarihi belli oldu.

TARKİM HALKA ARZ NE ZAMAN?

Kale Seramik, halka arzı 5-6 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TARKİM HİSSE FİYATI NE?

Tarkim Bitki Koruma hissesi 107,50 TL’den halka arz olacak.

TARKİM HALKA ARZ HİSSE KODU NE?

Tarkim Bitki Koruma hissesinin sembolü “TARKM” olacak.

Şirket web sitesinden yaptığı açıklamada şu açıklama metnine yer verdi:

“Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nin %60 ve Gübre Fabrikaları T.A.Ş.’nin %40 pay sahibi bulunduğu Tarkim Bitki Koruma A.Ş. sermaye piyasası düzenlemelerine tabi halka açık şirket statüsündedir.

Şirket çıkarılmış sermayesini 250.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 16.000.000 TL’den 21.000.000 TL’ye çıkarılmasına karar vermiş ve arttırılan 5.000.000 TL nominal değerli paylar için mevcut ortakların yeni pay alma hakları kısıtlanarak, bu payların Sermaye Piyasası Kanunu ve alt düzenlemeleri çerçevesinde halka arz edilmesine karar vermiştir. Halka arz edilecek 5.000.000 TL nominal değerli payların Borsa İstanbul ilgili pazarlarında işlem görmesi planlanmaktadır.

Bu amaçla 5.000.000 TL nominal değerli payların halka için Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa İstanbul’a 08.07.2021 tarihinde Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler aracılığıyla müracaat edilmiştir.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!