Tanju Özcan’dan Nagehan Alçı’ya: Ben düz bir adamım; ama Allah size yetenek vermiş, devre göre pozisyon ve fikir değiştirebilen birisiniz

Tanju Özcan'dan Nagehan Alçı'ya: Ben düz bir adamım; ama Allah size yetenek vermiş, devre göre pozisyon ve fikir değiştirebilen birisiniz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan HaberTürk canlı yayınına katıldı. HaberTürk’te sorularını yanıtlayan Özcan ile Nagehan Alçı arasında gergin anlar yaşandı!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, HaberTürk’ün canlı yayın konuğu oldu. Özcan, sığınmacılar konusunda iktidara yakınlığıyla bilinen Nagehan Alçı’ya verdiği cevaplarla dikkat çekti.

Nagehan Alçı’nın Özcan’a  yönelik “Demagoji yapıyorsunuz” sözleri karşısında Özcan, sakinliğini koruyarak “Ben düz bir adamım; ama Allah size yetenek vermiş, devre göre pozisyon ve fikir değiştirebilen birisiniz; sizin gibi, FETÖ’cüler varken FETÖ ağzıyla, başkası olunca onun ağzıyla konuşamıyorum” cevabını verdi.

Bu sözler üzerine Nagehan Alçı sinirlendi.

“Cumhurbaşkanı’na Yalancı Mı Diyorsunuz?”

Sığınmacılara hiçbir yardım ya da devletin bütçesinden harcama yapılmadığını ileri süren Alçı, iktidarın bu konuda AB’den fonlandığını iddia etti.

Alçı’nın bu sözlerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan  “Cumhurbaşkanı Erdoğan sürekli olarak “40 milyar dolar harcadık” ifadelerini kullanıyor. Bu durumda Cumhurbaşkanı’na yalancı mı diyorsunuz” sorusunu yöneltti.

Özcan’ın 40 milyar dolar ve yalancı çıkışı sonrasında, Alçı’nın “Öyle bir şey söylemiyorum” dediği duyuldu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!