Süleyman Soylu, Berat Albayrak İle Omuz Omuza Çarpışma Görüntüsü Hakkında İlk Kez Konuştu

Süleyman Soylu, Berat Albayrak İle Omuz Omuza Çarpışma Görüntüsü hakkında ilk kez konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2018’de katıldığı bir törende eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile omuz omuza çarpıştıkları görüntüler hakkında ilk kez konuştu.

2018 yılında Anıtkabir’de düzenlenen bir törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eski Hazine ve Maliye Bakanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın, Soylu’nun, tören bittikten sonra makam aracına doğru gittiği sırada, omuz omuza geçişmesi üzerine birçok spekülasyon çıkmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuk olduğu BBN Türk’te Talat Atilla ve Tamer Korkmaz’ın sunduğu “Perde Arkası” programında bu görüntüler hakkında ilk kez konuştu.

Soylu şunları söyledi:

“Geçen gün yine 29 Ekim dolayısıyla vesilesiyle oradaydık. Orada insanlar birbirleriyle çarpışabilirler. Bu insani bir şey. Allah korusun, tekrar başımıza gelir diye endişe ediyorum. Terör örgütünden korkmam. Dağa çıkmaktan korkmam. Kedi ve köpekten korkmam. Ama başka işlerden insan korkar. Ben korkuyorum. Çünkü dedikodu gibi bu tip şeylerle, insanların dile düşmek kadar insanı ürküten başka bir şey yoktur. Zaten iftiralarla karşı karşıyayız. Tekrar böyle bir şey olabilir diye artık dikkatli yürüyorum.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!