Kılıçdaroğlu o soruya yanıt verdi: Yavaş ve İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olur mu?

Kılıçdaroğlu o soruya yanıt verdi: Yavaş ve İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olur mu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Dünya ekonomisinde 17’nci sıradaydık, şimdi 19’uncu sıraya geriledik. Bu tablo ortadayken ve bu tablo doğrudan doğruya mutfağa yansımışken (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan’ın gidici olması için özel bir çaba harcamaya gerek yok, çünkü kendi sonunu kendisi hazırlayan bir lider konumunda.” dedi.

Kılıçdaroğlu, Deutsche Welle Türkçe’nin YouTube kanalındaki canlı yayınında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı, açıklamalarda bulundu.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ İÇİN 2023’TE FARKLI GÖREVLER OLUR MU?

Yapılan popülerlik araştırmalarında Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin öne çıktığı belirtilerek, “Bu kadar popüler olmaları sizi rahatsız ediyor mu?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Tam tersine.” yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, bu iki isim 2023’te daha farklı bir göreve aday olma ihtimaline yönelik soru üzerine, “Bunu düşünmek kadar yanlış bir şey yok. Onlar şu anda belediye başkanı. Onların başarılı olması, onların yapılan anketlerde çok üstlerde çıkması, gönül ister ki cumhurbaşkanının da çok üstünde olsunlar, beni mutlu ediyor. Çünkü verdiğimiz mücadelenin artılarını görüyoruz. Aldığımız kararların ne kadar doğru olduğunu görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!