İYİ Partili Yokuş’tan Halit Oflaz’a Taziye

İYİ Partili Yokuş'tan Halit Oflaz’a Taziye

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, COVİD 19 sebebiyle hayatını kaybeden Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz için taziyede mesajında bulundu.

Yokuş taziyesinde “3 Ağustos 2020 tarihinde COVİD 19 teşhisi ile Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alınan Çumra Belediye Başkanımız Halit Oflaz genç yaşına rağmen ne yazık ki hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Ak Parti teşkilatına sabır ve baş sağlığı ediliyorum.”

“Ülkemizi etkisi altına alan COVİD 19 salgını ne yazık ki genç yaşlı tanımıyor. Genç yaşta kaybettiğimiz Çumra Belediye Başkanımızın da hayatını kaybetmesi ne yazık ki Konya’da alınan tedbirlerin yeterli olmadığını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Gün geçtikçe Ülkemizde ve Konya’mızda vaka sayıları artmaktadır. COVİD 19 salgınının hız kesmeden artışında halkımızı sorumlu tutmamakta doğru değildir. Hepimiz biliyoruz ki COVİD19 ile mücadele ederken tedbirler ve denetimler yetersiz kalmaktadır. Hükümetimizin, Konya Valiliğinin ve Belediyelerinin acilen halk sağlığını koruyacak gerekli tedbirleri alması ve denetimleri artırması gerekmektedir.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!