İsmail Koncuk’tan tepki: Size hain demek için namussuz olmak gerekir!

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Cumhur İttifakı’na yüklendi. İsim vermeden Bahçeli’yi eleştiren Koncuk, Bahçeli’nin ittifak öncesi Erdoğan için sarf ettiği sözleri hatırlatarak, “Geçmişte, liderlerin, birbirlerini, nasıl ifade ettikleri, siyasetle çok ilgisi olmayanların dahi, hafızalarında yer etmişken, yaşanan bu U dönüşünün izahı yapılamamış, yapılan açıklamalar ise büyük çoğunluğu tatmin edememiştir.” dedi.

Koncuk’un konuşması şöyle:

KİRLİ YÖNTEM VE HUKUKSUZLUKLAR

Cumhurbaşkanı, zaman zaman MHP seçmeni ile, "konsolide olamamaktan" bahsediyor. Bu konsolide olamama(birleşme, bütünleşme) durumu, herkesin bildiği bir gerçektir ve böyle bir konsolidasyon eşyanın tabiatına aykırıdır. Neden?
 
Geçmişte, liderlerin, birbirlerini, nasıl ifade ettikleri, siyasetle çok ilgisi olmayanların dahi, hafızalarında yer etmişken, yaşanan bu U dönüşünün izahı yapılamamış, yapılan açıklamalar ise büyük çoğunluğu tatmin edememiştir. Kaldı ki, hakaret boyutu, sadece liderlerle sınırlı kalmamış, ülkücü, milliyetçi insanları da hedef alan bir boyut kazanmıştı ki, ülkücülerin bu hakaretleri unutması, sindirebilmesi mümkün değildir.
 
17 yıldır, kamu hayatımız başta olmak üzere, hayatın her alanında, Türk Milliyetçilerini, ülkücüleri tasfiye etmek için uygulanan kirli yöntem ve hukuksuzlukları hazmedebilecek tek bir milliyetçi, ülkücü bulmak imkansızdır.Kaldı ki, yaşanan eziyetler ve sahipsizlik sebebiyle, küsen, köşesine çekilen ve bu süreçte, Hakka yürüyen on binlerce dava arkadaşımızın çektiklerini  nasıl unutacağız? Kimin emir ve talimatıyla, bu zulüm yılları unutulabilir ki, hala da, aynı hızla devam etmektedir.Belki dillerde değil ama yüreklerde hala bir kor yanmaktadır.
 
Siyasal İslamcı mantık (yüce dinimizi tarih boyunca siyasi malzeme olarak kullanan anlayış) ile, Türk Milliyetçilerinin aynı kulvarda yol alması ancak zorlama ile olur ve tarihi misyonumuzla asla bağdaşmaz. Sessiz milyonların yüreğinden geçenleri hepimiz yakınen biliyoruz.

KONCUK: İTTİFAK SÖZDE KALACAK
 
"Pazara kadar değil, mezara kadar sürecektir." sloganı ile devam eden, sözde ittifakın, bir taban ittifakı olmadığını ve ancak sözde kalacağı da, hepinizin malumudur, çok yakında, 31 Mart tarihinden sonra iyice açığa çıkacaktır. Şu söz unutulmasın, "Ben de kuyruk acısı, sen de evlat acısı olduğu sürece bu dostluk olamaz."

“KARARINIZ NE OLUR SA OLSUN…”

Bu ittifaklara bakış açımız şöyle olmalıdır. 17 yıldır, bu ülkede adalet, yargı bağımsızlığı, 17 yıl öncesine göre ne durumdadır? Demokratik hayatımız, tek adam rejimi ile daha mı güçlenmiş, yoksa daha mı kötü durumdadır? 17 yıl önce mi, kendinizi,  daha rahat, korkmadan ifade ediyordunuz, şimdi mi? Belli bir makama gelmek için, iktidara teslim olmak, onları desteklemenin şart olduğuna mı, yoksa kendi bilgi birikiminiz, donanımınızın yeterli olduğuna mı, inanıyor musunuz? İşsizliğe çözüm bulundu mu, adil gelir dağılımı sağlanabildi mi, geleceğe dair endişeleriniz var mı? Evlatlarınız için hayal ettiğiniz Türkiye, böyle bir Türkiye miydi? Bu soruları siz çoğaltabilirsiniz.
 
İttifakları, bu sorulara vereceğiniz, cevaplara göre değerlendirecek ve kendi hür iradenizle karar vereceksiniz. Kararınız ne olursa olsun, saygı değerdir. Kararınız ne olursa olsun, size hain demek için namussuz olmak gerekir.
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!