SİYASAL İSLAM CIA VE MİLLİYETÇİLİK

SİYASAL İSLAM CIA VE MİLLİYETÇİLİK

CIA Türkiye’deki emperyalist emellerini gerçekleştirmek için oyuncağını siyasal İslamcılardan seçmiştir.

Çünkü onlarda milliyetçilik duyguları olmadığı için onlarla daha iyi anlaşır ve yapmak istediklerini daha kolay yaparlar.

Duyguları bastırılmış kapalı olarak yaşayan siyasal İslamcıları koltuk para ve kadınla kandırmak çok kolaydır. Onlar için milli meselelerin hiç bir önemi yoktur.Numaradan arada Tekbir getirip dua okurlar bu millette “Bunlar Müslüman adam bunlardan bize zarar gelmez” diye düşünür.

AKP’nin işbaşına getirilmesi de tamamen BOP projesinin hayata geçirilmesi ile ilgilidir. Ancak CIA Şefi Graham FULLER “Ortadoğu için yazdığımız oyunun neticeye ulaşması için AKP’nin oyları yetmeyebilir. MHP’yi de bu halkaya ekleyebilirsek ancak o zaman başarılı olabiliriz” demişti.

Ve dediklerini yaptılar. Fetö’ye 15 Temmuzda darbe kalkışması yaptıran CIA darbenin başarılı olmasını zaten istemiyordu. Onun tek amacı MHP’yi AKP’ye stepne yapabilmekti. Yaptı da..

MHP için AKP şu anda milli kahraman eşi bulunmaz bir siyasi kurumdur. Öyle ki Devlet BAHÇELİ “Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyecek kadar kendisinden geçmiştir.

Yıllardır MHP’yi kendisine tek engel olarak gören ABD sonunda muradına ermiştir. Ancak bir şeyi hesap edememişlerdir. Mustafa Kemal’in askerleri arkadan çığ gibi büyüyüp gelmektedir. Ülkeyi emperyalizmin emrine sunan bu iki partiye de şiddetli TÜRK tokadı atacaktır.

Göreceksiniz..

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!