Sinan Akçıl İle Burcu Kıratlı Çiftinin Bodrum Tatili

Sinan Akçıl İle Burcu Kıratlı Çiftinin Bodrum Tatili

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti, tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Şarkıcı Sinan Akçıl, denize girmeyerek şezlongta dinlendi. Kıratlı da eşine öpücükler kondurdu.

Aynı günün akşamında Sinan Akçıl’a doğum günü sürprizi yapıldı. 39 yaşına basan şarkıcı, “Eskiden ‘genç kızların sevgilisi’ diyorlardı. Şimdi orta yaşlıların sevgilisi olmasın” diye espri yaptı.

“Aşk Bakışlım”

Burcu Kıratlı, eşinin doğum gününü Instagram hesabından “İyi ki doğdun ruh eşim… İyi ki doğdun, tamamlandım aşk bakışlım” notuyla düğün fotoğraflarının olduğu bir paylaşımla da kutlamıştı.

“Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır’ım”

Ünlü şarkıcı, eşinin sosyal medya üzerinden doğum günüyle ilgili yaptığı paylaşım hakkında “Çok romantik bir insan kendisi. Drama dizilerinin aranan oyuncusu, o yüzden bu romantikliği ona yakıştırıyorum. Hem romantik hem komik hem de dramatik bir kadın. Ben de çözemedim yani” açıklamasını yaptı.

Akçıl ayrıca maço bir erkek olduğunu söyledi: “Maçoyum bayağı… Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır gibi düşünün.”

“Soyunmama sebebim Mustafa Ceceli’dir.”

Akçıl ayrıca yakın arkadaşı Mustafa Ceceli’nin de sahilde görüntülenmesiyle ilgili konuştu: “Bugün, neden denize girmedim zannediyorsunuz? Mustafa da spor yapıyor ama pandemide bıraktık. Benim bugün soyunmama sebebim Mustafa Ceceli’dir.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!