Lady Gaga’nın Büyük Travması

Lady Gaga’nın Büyük Travması

Lady Gaga en büyük travmasını anlattı. 19 yaşında tecavüze uğrayıp hamile kaldım. Gerçek adı Stefani Joanne Angelina Germanotta olan 35 yaşındaki şarkıcı, gençlik yıllarında bir yapımcının tecavüzüne uğradığını ve hamile kaldığını anlattı.

Lady Gaga, Prens Harry ve Oprah Winfrey’in birlikte hazırladığı ve ruh sağlığı üzerine odaklanan The Me You Can’t See (Görmediğin Ben) adlı programda şaşırtıcı itiraflarda bulundu. Ünlü şarkıcı, 19 yaşındayken bir yapımcının tecavüzüne uğradıktan sonra yaşadıklarını anlattı.

Henüz 19 yaşındayken, müzik sektöründeki ilk dönemlerinde bir yapımcının kendisinden üzerindeki giysileri çıkarmasını söylediğini anlattı. Yaşadıklarını şöyle anlattı: “Ona ‘hayır’ dedim. Sonra da oradan ayrıldım. Bütün müzik kariyerimi ” yakacaklardı.” Ama onlar bana aynı şeyleri sormayı bırakmadılar. ”

Ünlü şarkıcı, kendisine tecavüz eden yapımcının adını vermedi. Buna gerekçe olarak da onunla bir daha karşılaşmak istememesini ifade etti. Ünlü şarkıcı o dönemde neler hissettiğini şöyle anlattı: ” Önceleri acı hissettim ama sonra uyuştum. Ardından haftalarca kendimi hasta hissettim. Aylar boyunca bir stüdyonun içinde kilitli tutularak istismara uğradım.”

Lady Gaga, uzun süre travma sonrası stres bozukluğu sorunu yaşadığını ve bu travmanının etkilerinin hayatının sonraki yıllarında da peşini bırakmadığını söyledi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!