Shakira: ”Barselona’daki bir parkta iki yaban domuzu saldırdı”

Shakira: ''Barselona'daki bir parkta iki yaban domuzu saldırdı''

Şarkıcı Shakira, Barselona’daki bir parkta iki yaban domuzunun kendisine saldırdığını ve çantasını parçaladığını söyledi.

Guardian’ın haberine göre, sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çamura bulanmış ve yırtılmış çantasını kanıt olarak gösterdi.  Videoda İspanyolca konuşan şarkıcı, “Parkta bana saldıran iki yaban domuzunun çantamı nasıl bıraktıklarına bakın. İçinde telefonumla çantamı ormana götürüyorlardı. Her şeyi mahvettiler” dedi.

Avrupa’nın bazı kentlerinde, yaban domuzlarının parklarda görülmesi son zamanlarda sıkça rastlanan bir durum haline geldi.  Bir süre önce Berlin’de meydana gelen olayda, parkta güneşlenen bir adamın dizüstü bilgisayarını yaban domuzu kaptığı basında yer aldı. Yaban domuzu ve iki yavrusunu takip eden bu kişi bilgisayarını kurtarmayı başarmıştı. Mayıs ayında Roma’da yaşanan olayda, bir kadın yiyeceklerini yaban domuzlarına kaptırmıştı.

Geçen hafta, Via Trionfale’de sokakta dolaşan yaban domuzu sürüsü görülmüştü. Sosyal medyada, domuzların videosu ”Roma’nın bisiklet yolu yaban domuzu yolu olsun” cümleleriyle paylaşıldı.

Barselona polisi, 2016 yılında, domuzların arabalara çarpması, trafiği aksatması, çim ve çöp toplamaya kadar zarar verici davranışları nedeniyle yaklaşık bin 200 şikayet almış.

Yaban domuzları Hong Kong ve Houston gibi başka şehirlerde de kentlerde sıkça görülüyor.

Kaynak: AjansBizim

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!