Serkan Kıyak’ın İntihar Haberinin Ardından Müge Anlı Canlı Yayında Açıklamalarda Bulundu

Serkan Kıyak'ın İntihar Haberinin Ardından Müge Anlı Canlı Yayında Açıklamalarda Bulundu

2 yaşındaki bebeklerini ve görme engelli anneannesini bırakıp 3 Aralık’ta ortadan kaybolan eşini aramaya Müge Anlı’ya gelen Serkan Kıyak, dün hayatına son verdi. Haberin ardından Müge Anlı canlı yayında Serkan Kıyak’la ilgili açıklamalarda bulundu.

Yetiştirme yurdunda büyüyen Serkan Kıyak, eşi Zehra Kıyak’ın kandırıldığını ve eve geri dönmesini istemiş, evliliklerinde hiçbir problem yaşamadıklarını belirten Kıyak, 2.5 yıllık evliliklerinde Zehra’yı başka erkeklere 3-4 kez kendi çıplak fotoğraflarını atarken yakaladığını ve her seferinde affettiğini belirtmişti.

Daha sonra da Zehra’nın komşuları pideci Gökhan’la kaçtığı ortaya çıkmıştı. Canlı yayına telefonla bağlanan Zehra, Serkan’ı ve ailesini istemediğini ve anneannesinin de umurunda olmadığını aktarmış, Serkan da bu sözlerinin ardından sinir krizi geçirmişti.

Sinir krizinin ardından ertesi gün yayına çıkan Serkan, “Ben evladım için feryad ettim dün, artık boşanmak istiyorum” demişti. Zehra’nın görme engelli anneannesine de bakacağını eklemişti.

Serkan Kıyak’ın intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi

32 yaşındaki Serkan Kıyak, saat 12 sıralarında Durak mahallesi Hoca Tahir Efendi sokakta bulunan Orkun apartmanındaki dairesinde kendini asarak intihar etti.

Kendisini defalarca aldatan eşinin geri dönmemesi üzerine bunalıma girdiği söylenen Kıyak’ın intihar etmeden önce tüm yakınlarına mesaj çektiği ve helalleştiği öğrenildi.

Bugün ise Müge Anlı, Serkan Kıyak’ın ardından bazı açıklamalarda bulundu.

Anlı’nın açıklaması şu şekilde:

“Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Eşi için gözyaşı dökmüştü. Ne yazık ki buradan gittikten sonra da yine eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş. Eşinden aldığı red cevabıyla da çocuğunu ablasına bıraktıktan sonra da hayatına son vermiş. Daha doğrusu evde ölü olarak bulunuyor. Şu anda soruşturma sürüyor. Kuvvetle muhtemel ki hayatına son verdi. Biz onu aslında bugün İstanbul’a bekliyorduk. Zahide Yetiş’in yemek programına katılması için. Ben de onunla beraber mutfağa girecektim çünkü ona iyi gelsin istiyorduk her şey. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlayan bir Serkan vardı karşımızda. Aslında giderken gayet morali yerindeydi. Ailesi de ona “Merak etme seni yeniden evlendiririz.” demiş. Burada kalması için de çok zorladık. Ben devlet memuruyum maaşımı almak zorundayım, izin almak zorundayım” dedi. İzin de alacaktık. Burada kendini yerlere atınca biz “Destek al” dedik ama ne yazık ki kabul etmedi.”

Serkan’ın eşi Zehra’nın intihar haberinden sonra arayıp Serkan’ın maaşını alacağını söylediğini belirten Anlı, “Serkan buraya gelmeden önce zaten eşinin pideciyle gittiğini bilerek buraya gelmişti. Son bir şansını denemiş. Gittikten sonra tekrar aramış ama eşinden red cevabı almış.” ifadelerini kullandı.

Serkan’ın kuzeni de eşi Zehra’nın gülerek “Maaşını da alacağım, çocuğu da” dediğini aktardı. Serkan’ın kardeşleri de 18 aylık bebeğin Zehra’ya verilmemesi için hukuk mücadelesi başlatacaklarını söyledi. Müge Anlı da destek olacağını açıkladı.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!