Sedat Peker’in gündeme getirdiği Halil Falyalı ile ilgili şok gelişme!

Sedat Peker'in gündeme getirdiği Halil Falyalı ile ilgili şok gelişme!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in gündeme getirdiği isim Girne’de polislere teslim oldu. 7 Ekim’den beri hakkında tutuklama kararı olan ve günlerdir aranan iş adamı Halil Falyalı dün saat 22.00’de Girne Polis Müdürlüğü’ne teslim oldu. Peker, Falyalı’nın ismini Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ve Mehmet Ağar ile birlikte anmıştı.

Organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan ve yurt dışında bulunan Sedat Peker’in yayımladığı videoda Binali Yıldırım‘ın oğlu Erkam Yıldırım ve Mehmet Ağar‘la birlikte kokain ticareti yapmakla suçladığı Halil Falyalı hakkında ‘darp, adam kaçırma ve zorla alıkoyma’ iddiaları nedeniyle çıkartılan tutuklama kararı üzerine polise teslim oldu.

Girne’de faaliyet gösteren Les Ambassadeurs Casino’da çalışan Turgut Katırcı’nın hırsızlık yaptığı gerekçesiyle ‘darp edilmesi, kaçırılması ve zorla alıkoyulması’ iddiasıyla ilgili olarak 7 Ekim’den beri hakkında tutuklama kararı olan ve günlerdir aranan iş insanı Halil Falyalı dün gece saat 22.00’de Girne Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

Kaynak: GerçekGündem

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!