Ayyıldız Hareketi Lideri Ümit Özdağ”Saraylılar Lale Devri’ni, Türk milleti Balkan Savaşı şartlarını yaşıyor.”

Ayyıldız Hareketi Lideri Ümit Özdağ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın toplantısı düzenleyerek, gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Ayyıldız Hareketi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, Saray Rejimi ile halk arasında korkunç bir uçurum olduğunu belirterek, “Saraylılar Lale Devri’ni, Türk milleti Balkan Savaşı şartlarını yaşıyor” dedi.

Ayyıldız Hareketi Lideri Özdağ, basın toplantısına Afyonkarahisar Kent Konseyi logosundan Atatürk resminin kaldırılmasını sert şekilde eleştirerek başladı.

Özdağ, büyük bir devlet krizi yaşandığını belirterek, “Atatürk’ün Kocatepe’de cephede çekilmiş fotoğrafından rahatsız olarak, bunu yönettiği kurumun logosundan kaldıranların dedeleri, işgalci Yunan ordusunun at uşağı mıydı?” diye sordu.

“15 Temmuz 1921’de Bulgaristan’da, Makedonya’da Çanakkale’de, İstiklâl Harbi’nde savaşmış, yaralanmış ve Mustafa Kemal Paşa tarafından ilgi görmüş Gazi Yarbay Mehmet Nazım Bey, almış olduğu yaralar sonucunda Kütahya Çöğürler Köyü’nde şehit olmuştur. Şehit düştükten sonra kendisine TBMM tarafından Miralay rütbesi verilen, Mehmet Nazım Bey’in adının, Çöğürler Köyü tren istasyonuna verilmesi köylüler tarafından talep edilmiş, ancak bu talep Devlet Demir Yolları yöneticileri tarafından “ismin çok uzun olduğu” öne sürülerek kabul edilmemiştir. Devlet Demir Yolları yetkililerine soruyorum; çok uzun diye karşı çıktığınız bu isimde sizi rahatsız eden, şehit oluşumu, miralaylık rütbesi mi? Doğrusu bu kararı veren bürokratların hangi milletin çocuğu olduğunu, kimin kanını taşıdığını merak ediyoruz.” diyen Prof. Dr. Ümit Özdağ, bürokraside Atatürk ve İstiklal Harbi kahramanlarına yönelik saldırıların devam ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından iptal edilen İstanbul Sözleşmesi’nin bir yetki gaspı olduğunu söyleyen Özdağ, Danıştay’ın da bu hukuksuzluğu kanuna uygun bulduğunu söyledi.

Türkiye’nin liyakatsizlikle yönetildiğini çarpıcı örneklerle gözler önüne seren İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Devlet krizi, devletin her kurumunda, her şekilde kendisini gösteriyor. Devlet yönetimine liyakatsizlik baştan sona hakim.

Bakın aşırı yağış nedeniyle Ankara-Konya yüksek hızlı tren hattındaki demir yolunun altındaki toprak, sel sularıyla kayıp gidiyor. Bu kadar büyük bir mühendislik hatasını nasıl yapıyorsunuz? Meteorolojinin elinde 100 yıllık kayıtlar var, çok daha fazla yağışların olduğu zamanlar oldu. Menfezleri ona göre yapın kardeşim.

Daha yakın zamanda yaşanan Çorlu tren kazasının hesabını vermediniz. O tren kazasında onlarca insanımızı, çocuğumuzu yitirdik. Çocuğunu Çorlu tren kazasında kaybeden anne, yaşadığı acıyı dile getirdiği için tutuklandı.

Bu tren yolunun altındaki toprağın sürüklenip gittiğini, tesadüfen ordan geçen Jandarma görmeseydi, ne olacağını Allah bilir?”

Saraylılar Lale Devri’ni, Türk milleti Balkan Savaşı şartlarını yaşıyor

Ekonomik krizin bir kabus gibi Türk milletinin üstüne çöktüğünü söyleyen Ümit Özdağ, “Tüketici Hakları Derneği, 16 milyon insanımızın açlık, 50 milyon yurttaşımızın yoksulluk sınırının altında yaşadığını açıkladı. Zenginler zenginleşmeye devam ederken, ekonomik kriz her ay onlarca insanımızı intihara sürüklüyor. Bir yandan çöpten yiyecek toplayan fakir halk, diğer yandan 11 maaş alan Saraylılar var. Bir yandan bedava lüks otellerde kalanlar, kirasını ödeyemediği için gecekondularından atılanlar var. Bugün ülkeyi kırıp geçiren işsizlik, fakirlik ve açlığın nedeni sadece korona salgının ağırlaştırdığı ekonomik kriz değil. Bu krizi daha da ağırlaştıran Saralıların bitip tükenmek bilmeyen tüketim çılgınlığı. Adeta Lale Devri’nde yaşayanlar var, tek eksikleri ise üzerine mum koyup yarıştıramadıkları kaplumbağalar. Öte yandan açlık, sefalet ve yoksulluk içinde intihar edenler var. Özetle Saraylılar Lale Devri’ni, Türk milleti Balkan Savaşı şartlarını yaşıyor.” şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul, Türk ekonomisinin kanalına çakılacak son çivi, on binlerce İstanbullunun mezarı olacaktır

Ayyıldız Hareketi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katarlıların ve Arap Şeyhlerinin servetlerine servet katmak için kuş uçmaz yerlere havaalanları, kervan geçmez yerlere otoyol ve köprüler yaptığını belirterek, “İstanbul bir depreme doğru hızla ilerlerken, yıkılacak binaları hızla yıkıp, kentsel dönüşüm yapacaklarına, Saraylıları, Katarlıları ve Arap Şeyhlerini zengin edecek Kanal İstanbul çılgınlığını ısrarla sürdürmeye çalışıyorlar. Kanal İstanbul bir yandan Türk ekonomisinin tabutuna çakılacak son çivi, öte yandan İstanbul depreminde hayatını yitirecek on binlerin mezarıdır. Çünkü depremde yıkılacak binaların boşaltılması ve yeni binaların yapılması için harcanacak para Kanal İstanbul’a harcanacak” dedi.

Elektriğe yapılan zamların sebebi Suriyelilere verilecek bedava elektrik

Özdağ açıklamasında, “Saray rejimi, israfı ve ölü yatırımları sürdürebilmek için Türk milletinin elinde kalan son zenginlikleri, son varlıkları da satıyorlar. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’nun anonim şirket haline getirdiler, özelleştirilmesi, peşkeş çekilmesi için şartları oluşturuyorlar. 14.9 Milyar Dolar cirosu olan Türkiye Elektrik İletişim A.Ş’nin özelleştirilmesi sürecini başlattılar. Bir yandan elimizdeki avucumuzdakiler satılırken, diğer yandan 9 milyon Suriyeliyi barındırmaya ve beslemeye devam ediyoruz. Türkiye’de en son elektriğe yüzde 15 zam yapılırken, bu zammın konutlara yansıması yüzde 19.3 iken, Saray rejimi İdlib’e vereceği elektriğin parasını da fakir Türk halkından alacak. Çünkü Suriye’de harcanacak elektriğin parasını tahsil etme şansımız yok. Bunu hep birlikte ödeyeceğiz. Kuraklıktan ötürü, elektrik kullanarak çiftçi tarlasını sulamak zorunda. Ancak henüz ürününü satamayan, ürününü satamadığı için elektrik faturasını ödeyemeyen çiftçinin elektriğini kesiyorlar. İdlib’e bedava elektrik verip, Konyalı çiftçinin elektriğini neden kesiyorsunuz?” dedi.

Ayyıldız Hareketi olarak, partileşme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Türk halkının önüne çok geniş kapsamlı bir kalkınma planı koyacaklarını belirten Ümit Özdağ, çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğunu kaydetti.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!