“Şampiyon olacağımızdan şüphe duymuyorum”

featured
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal için imza töreni düzenledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve İsmail Kartal, düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.
Ali Koç, “İmza törenimizi, Can Bartu Tesisleri’nde yapmak istedik. Totem de diyebilirsiniz. Bu çim kokusunda, İsmail Kartal hocamızın neredeyse bütün vaktini geçirdiği bu tesislerde yapmayı daha doğru bulduk.” dedi.

“Söz konusu Fenerbahçe ise…”

Fenerbahçe Başkanı, “Hocamız, Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden. Daha önce puan ortalamasını da biliyorsunuz, çok yüksek. Yollarımızın bir kez daha kesişeceğini söylemiştik. Yeni bir dönem daha başlıyor. Karakteriyle takdir toplayan, camianın evladı, yeni teknik direktörümüz İsmail Kartal’ı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Söz konusu Fenerbahçe ise her zaman elini taşın altına koymaktan kaçınmaz. Yeniden Fenerbahçe başında onu görmek, bizi hem mutlu ediyor, hem de heyecanlandırıyor.” şeklinde konuştu.

“Bir profil çizmiştim”

Koç, “Madem öyle, neden daha önce ayrıldınız? Bu soruyu soranlar olacaktır. İsmail Kartal’a dünya çapında bir hoca ile görüştüğümüzü söyledik, asla gizli bir şey yapmadık. Genel Kurul’da bir profil çizmiştim, o resmin de ne olduğu ortada. Fenerbahçe’yi layıkıyla temsil edeceğinden şüphemiz yok. İsmail Hocamız genç, dinamik ve tecrübeli bir kadrodan oluşan takımımızı tanıyor. Asla vazgeçmeyen bir takım yaratacaktır. Gece ve gündüz tesislerde olan kişi. Ekip olarak, futbol bilgisiyle, Fenerbahçe’de önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz. Başarıyı yakalaması için en doğru iklimi sağlamak ve destek olmak durumundayız. Doğru transfer hamlelerini yapacağız.” dedi.
Transfer sözleri

Transfer hakkında da konuşan Ali Koç, “Üç transferimiz oldu. İrfan Can Eğribayat, Edin Dzeko için uzun zamandır uğraşıyorduk. Ryan Kent için altı aydır uğraşıyorduk. Bunun dışında hocamıza liste sunduk. Hocanın da eklediği isimler var. Önümüzdeki haftalar içerisinde çalışmalara başlayacağız. Turnuvalar başlayacak, acele ediyoruz. Avrupa’da transferin ilk günleri. Herkes tok satıcı.” ifadelerini kullandı.
Gelecek sezon şampiyonluk ihtimalleri hakkında da konuşan Ali Koç, “Şampiyon olacağımızdan şüphe duymuyorum.” dedi.
Fenerbahçe Başkanı, “Taraftarlarımız ile birlikte takımımıza inanmalarını, sarılmalarını, rakip ve hakemler üzerinde iyi bir baskı kurabilmelerinin ne kadar önemli olduğunu anlamalıyız. Bu sezon seferberlik ilan etmeliyiz. Sıkı sıkıya sarılmalıyız.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar

    Ahlaki (tarikat baglantisi) benzemesin aman diyeyim aman…E.B.yi dünya alem biliyor !
    Arda tertemiz Türk Gencligi’nin , ahlakli, cesur, cevik Türk Sporcusunun temsilidir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!