Salesforce Türkiye İş Ortağı Veri Cloud Uzmanlığından Yararlanın

Salesforce Türkiye İş Ortağı Veri Cloud Uzmanlığından Yararlanın

Dijital dünyada kendisine yer bulmak isteyen birçok firma, dijitalleşmenin avantajlarından yararlanır. Fakat dijital dünyaya adapte olmak için doğru adımlar atılması gereklidir. Müşterilerine yenilikçi hizmetler sunan Salesforce, dijital ortamda firmaların işlemlerini çok daha hızlı ve efektif bir şekilde tamamlamasını mümkün kılar.

Müşteri ilişkileri yönetimi konusunda hizmetten bulunan Salesforce; bunların yanı sıra pazarlama otomasyonu, uygulama geliştirme gibi konularda da hizmette bulunur. Yenilikçi çalışmalarıyla bilinen Salesforce hizmetlerinden yararlanmak isteyen müşteriler, bu konuda uzman desteği arayışında olabilir. Veri Cloud, Salesforce Türkiye iş ortağı olarak müşterilerin entegrasyon işlemlerinde onlara destek olur. Sizler de yenilikçi hizmetlerden yararlanmak için Veri Cloud ile iletişim kurabilirsiniz.

Yenilikçi Hizmet Anlayışıyla Gelişmiş Uzman Desteği Sizlerle

Şirketlerin Salesforce konusunda ihtiyaçlarının tamamını karşılamakta olan Veri Cloud, geniş bir hizmet ağına sahiptir. Şirketlerin çalışmalarını dijital dünyaya entegre edebilmelerine de destek olan Veri Cloud, uzman bir ekibe sahiptir. Ayrıca pek çok farklı alanda uzman desteği sunulur. Veri Cloud tarafından sunulan Salesforce hizmetleri genel hatlarıyla şu şekildedir:

  • Salesforce Danışmanlık ve Kurulum: Kişilerin projeleri deneyimli ekipçe incelenir ve hangi Salesforce çözümünden yararlanılacağı belirlenir.
  • Salesforce Proje Geliştirme: Müşterilerin Salesforce uygulaması üzerindeki özel projeleri deneyimli admin ve yazılımcılar tarafından gerçekleştirilir.
  • Entegrasyon Hizmetleri: Salesforce uygulamasının dış sistemlerle iletişim kurabilmesi ve bilgi akışının sağlanabilmesi için entegrasyon çalışmaları gerçekleştirilir.
  • Salesforce Üzerinde Sadakat Uygulaması, Apex Loyalty: Apex Loyalty ile işletmelerin bayi / perakende kanallarının dijital dönüşümleri sağlanır.
  • Appexchange Uygulama Geliştirme: Salesforce’nin B2B pazar yeri Appexchange üzerinde müşterilere özel uygulamalar geliştirilebilir.
  • Salesforce Oyunlaştırma Uygulamaları: Şirketler, Salesforce uygulaması üzerinde oyunlaştırma gerçekleştirebilir, müşterilerini motive edebilir.

Salesforce Çözümleri için Profesyonel Hizmetten Yararlanın

Salesforce Türkiye iş ortağı olarak Veri Cloud, şirketlerin Salesforce’a adapte olabilmesi adına profesyonel hizmet sunar. Farklı alanlarda sunulan hizmetlerin her biri, Salesforce’nın çok daha iyi kullanılabilmesini mümkün kılar. Sizler de işletmenizin dijital dünyada kendisine yer edinmesini istiyorsanız, https://veri.cloud/ tarafından sunulan Salesforce çözümlerinden yararlanabilirsiniz. Veri Cloud ile dijital dünyada ön plana çıkmak ve bu yeni dünyaya adapte olmak artık çok kolay!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!